Комуналка

Грабіжник на велосипеді спокусився на мандарини

Повертатися додому 61-річній мукачівці доводиться попри залізничний переїзд. Тут не надто освітлена ділянка дороги. Саме цим і скористався невідомий грабіжник, який напав на жінку і відібрав у неї сумку. Зловмисник підкрався несподівано, під’їхавши на велосипеді.

26.01.2014, 14:53

Ранкові грабіжники позбавили мукачівця побутової техніки та грошей

Тільки-но стало розвиднятися, як у оселі 53-річного жителя Мукачева з’явилися непрошені гості. Зловмисники залізли у хату, відтиснувши пластикове вікно.

26.01.2014, 14:34

На Виноградівщині батько-бузувір на очах дітей "відправив" їх матір у реанімацію

Страх залишитися самою, тим паче з маленькими дітьми на руках, змушує багатьох жінок терпіти нестерпні умови подружнього життя. Часом сусіди і рідні відкрито дивуються, як їхні близькі вигадують усілякі байки, аби вигородити благовірних - тільки б останнім не прийшло у голову їх покинути. Але, як переконує досвід, такі спроби за будь-яку ціну зберегти сім’ю ні до чого доброго зазвичай не приводять. Там, де панує насильство майже від початку створення молодої родини, рано чи пізно стається біда.

26.01.2014, 13:52

Прицільний удар милицею в обличчя позбавив селянина зору і "приніс" кривднику до 8 років тюрми

Село Присліп Міжгірського району - за кілька кілометрів від автотраси Хуст-Долина. Знаходиться воно у своєрідному глухому куті. Якщо навіть у містах, приміських населених пунктах чи низинних районах нині жити доволі непросто, то можна собі уявити, як ведеться жителям цього віддаленого гірського села. Роботу молодь переважно шукає по чужих краях, іншим доводиться перебиватися заготівлею лісових ягід чи грибів. А ще у великій повазі пенсіонери, адже вони систематично отримують які-не-які гроші, до того ж з гірськими надбавками…

26.01.2014, 13:11

"Тріо" зухвальців так захотіли хміль, що отримали кримінальну журбу

Була вже пізня година, коли ввечері минулої неділі в черговій частині Берегівського райвідділу міліції пролунав телефонний дзвінок. У слухавці почувся чоловічий голос. З’ясувалося: на офіціанта одного з тамтешніх розважальних закладів напало троє невідомих, які розбили його мобільний телефон і зірвали з шиї масивний золотий ланцюжок. Чоловік у трубці назвався 30-річним Олександром.

26.01.2014, 12:48

Невдала спроба викрасти "Таврію" закінчується криміналом

Ще минулорічного лютого 32-річний житель Тячівщини Василь гостював в рахівському селі Верхнє Водяне. Там його гостинно зустріли. Гулянка затягнулася до ночі. Можливо, потрібно було тут і залишитися до ранку, але Василь чомусь вперто став збиратися у дорогу. Жодні вмовляння не переконали його. Чоловік сподівався зупинити дорогою якийсь попутній транспорт.

26.01.2014, 12:42

Троє заможних закарпатців стали жертвами автозлодіїв, які спокусилися на їх дорогі речі

Навіть не в кожного удома є такі суми грошей, які часом окремі заможні громадяни возять у салоні своїх дорогих іномарках. Незважаючи на численні попередження стражів порядку про те, що така безпечність може обернутися боком, все ж більшість чомусь вважає: обікрасти можуть інших тільки не їх. Певно, так гадали і кілька наших краян, які днями стали жертвами невідомих автозлодіїв.

26.01.2014, 12:38

На Закарпатті любитель поживитися чужим майном отримав аж 60 поранень…

Ще наприкінці минулого року УМВС України в Закарпатській області повідомляв про нещасний випадок, що стався на Берегівщині, під час якого сторож одного з фермерських підприємств вирішив покарати потенційного крадія вилами. І от днями зі слів хірурга, котрий врятував життя постраждалому, вдалося дізнатися, що любитель поживитися чужим майном отримав аж 60 поранень…

26.01.2014, 11:26

На Перечинщині розлючена молодиця кухонним ножем штрикнула "коханого" в...

Вечірньої пори в Перечинський райвідділ міліції по телефону "102" надійшло повідомлення чергового лікаря Перечинської ЦРЛ про те, що до них в приймальне відділення з діагнозом: непроникаюче ножове поранення поперека звернувся 27-річний мешканець одного з сіл Перечинського району.

26.01.2014, 11:23

У Мукачеві у спальному районі п’яні молодики увірвалися до помешканння з розбірками

Співробітники карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції затримали зловмисників, які вибивши вікно на першому поверсі багатоповерхівки, нахабно увірвались до помешкання. Побивши 32-річну жінку та двох її гостей, зловмисники прихопили чужу куртку і втекли.

26.01.2014, 11:20

Закарпатська прокуратура захищає в суді братів-сиріт

Прокуратура звернулася до суду із позовом про захист майнового права двох братів – сиріт на їх квартиру у м. Мукачево.

26.01.2014, 02:18

Мітингувальники спалюватимуть правоохоронців?

МВС має інформацію про те, що екстремістами вже заздалегідь заготовлено велику кількість рідини, яка за своїми властивостями схожа на напалм. Ця суміш містить клейку речовину, та при загорянні вкрай важко загасити полум’я, а опіки часто призводять до смерті.

26.01.2014, 01:49

Викрито тіньову схему, яка дозволяла страховим компаніям відхилятися від податків на 3 млрд. грн.

Міндоходів наполягатиме на внесенні в податкові декларації про доходи страхових компаній даних про застрахованих клієнтів. Найбільш поширеним порушенням стала "псевдоперестраховка". Відтак, за підсумками планових перевірок страхових компаній, об’єми схем мінімізації податкових зобов’язань за допомогою використання інструментів псевдо страхування в 2013 році склав близько 3 млрд. грн.

25.01.2014, 13:32

У Києві вбито міліціонера із вогнепальної зброї

Тіло правоохоронця із вогнепальним пораненням голови знайшли у Голосіївському районі столиці сьогодні ввечері. Вбитого міліціонера виявили охоронці, які працюють на будівництві неподалік місця вчинення злочину.

25.01.2014, 13:29

У Києві діє 20 злочинних угрупувань екстремістського характеру - МВС

За даними оперативників ГУБОЗ, наразі на території Києва діють близько 20 структур, які мають усі ознаки злочинних угрупувань екстремістського характеру. Одне з таких злочинних угрупувань днями було ліквідоване. У зловмисників вилучено арсенал зброї. Міліція перевіряє інформацію про те, що члени цього ОЗГ постачали зброю учасникам акцій на так званому "євромайдані".

24.01.2014, 17:03

Ще один "косячок" потрапив до рук правоохоронців Ужгорода

В Ужгороді міліціонери викрили любителя дурман-зілля. За куріння в забороненому місці раніше судимий ужгородець заплатить штраф, а за марихуану – нестиме кримінальну відповідальність.

24.01.2014, 15:30

Ужгородського "оленя" притягнуто до адміністративної відповідальності

Ужгородські даішники" притягнули до адміністративної відповідальності знахабнілого водія автомобіля "Fiat", який проїхав через пішохідний міст на пл.Театральну в Ужгороді, аби покласти під новорічну ялинку три великі кульки зі сміттям...

24.01.2014, 14:34

Перечинські крадії взялися за дачні будиночки

Життя починає кипіти у дачних містечках з настанням весни, а зимою, зазвичай, власники закривають свої будинки на замки і нечасто навідуються туди. Про це добре знають так звані "домушники". Узимку вони промишляють у дачних містечках, цуплячи звідти все, що не так лежить.

24.01.2014, 14:17

Двоє неповнолітніх виявилися "серійними" крадіями магазинів Виноградівщини

Раніше Uzhgorod.net.ua було відомо тільки про одну їхню крадіжку, але крадії виявилися досвідченими...

24.01.2014, 13:36

Поки лікар-терапевт була на роботі, злодії "почистили" їй квартиру на 90 тисяч гривень!

Вчора ввечері до Ужгородського МВ УМВС звернулася 34-річна лікар-терапевта обласного госпіталю інвалідів війни та учасників ліквідації на ЧАЕС...

24.01.2014, 11:30

Останні новини