Жіноча дружба, або Про що не можна говорити подрузі

Жіноча дружба, або Про що не можна говорити подрузі
Подружки часто люблять ділитися один з одним одкровеннями і думками. Однак психологи стверджують, що далеко не всі речі можна розповідати подругам.

 

Людина так влаштована, що їй потрібно ділитися з кимось своїми переживаннями. І часто в ролі того, з ким діляться, виступають подруги і друзі.

"Я не буду повторювати побиту істину «про жіночу дружбу». Просто скажу, що з подругами потрібно бути дуже акуратним. Особливо, що стосується хороших новин. Не забувай, жінки часто заздрять. І цієї заздрістю можуть зіпсувати тобі плани", - упевнений психолог Андрій Даниленко.

Не розповідай про плани зростання

Випробування успіхом - це складно для будь-яких відносин. Ні, звичайно формат, коли до успішній людині «прилипають все, кому не лінь» можливий, але щирості тут мало.

Якщо говорити відверто, успіху заздрять. Тому ніколи не поділися планами на майбутнє. Розповідай тільки тому, що вже сталося.

Сварки з чоловіком

Якщо мова йде про те, що чоловік тебе вдарив - в цій ситуації розповідати про це потрібно всім, щоб створити йому відповідну славу і, якщо що - мати свідків.

Якщо ж ви посварилися через неприбрані шкарпеток або чашки, то такі сварки не варто виносити з хати.

Про зовнішність

Пам'ятай, подруги ніколи не об'єктивні до питаннях зовнішності. Тому не обговорюй процедури, які ти плануєш робити і колір волосся, про який мрієш.

На підсвідомому рівні, найімовірніше, вони буду радити те, що зробить тебе гірше.

Плани на покупки

Часто жінки змагаються між собою: це стосується, як колекції чоловіків, так і марки автомобіля, вартості ремонту квартири, наявності брендових сумочок і так далі.

У жіночу дружбу часто зустрічається момент, коли одна подруга поділилася, про яке плаття вона мріє, а інші - відразу ж купили схоже. Звичайно, приклад з сукнею - примітивний, але краще зайвий раз не розповідати про речі, які ти хочеш придбати. Нехай це завжди буде сюрпризом.

Джерело: "Єдина"

 

01 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів