Мер Ужгорода перевірив, як йде капремонт дороги на вулиці Перемоги

Мер Ужгорода перевірив, як йде капремонт дороги на вулиці Перемоги
На ділянці від вул.Легоцького до села Сторожниця замість бруківки буде нове асфальтне покриття.

 

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв вчора та сьогодні виїжджав на вулицю Перемоги, туди, де проводять роботи з капітального ремонту, спілкувався з представниками фірми-підрядника – київського ТзОВ «Олександрія Кепітал». Саме це підприємство стало переможцем торгів, які проводили через систему ProZorro, вартість робіт – 5,7 мільйона гривень.

Богдан Євстафійович наголосив, що треба залучити ще більше робочих, бо це одна з ключових і транспортно навантажених артерій міста, працювати і у вихідні. І не допускати, щоб із ремонтом затягнули до холодів. Міська влада виконує свої зобов'язання у повному обсязі, фінансування надходить без затримок, тому чекає такого ж відповідального ставлення до роботи від виконавця.

Зараз працівники фірми-підрядника проводять підготовчі роботи: вибирають кам'яну бруківку, яка залишилася на цьому відрізку вулиці Перемоги, бордюри, вантажать на автомобілі та вивозять на зберігання на Проектну, 3 – територію комунального підприємства КАТП, все суворо обліковується. Бруківка у хорошому стані, згодом її використають для облаштування площі Петефі.

Нагадаємо, також облаштують транспортне коло на перехресті Перемоги-Баб'яка-Легоцького, розробляється і проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт решти вулиці Перемоги.

Джерело: Прес-служба Ужгородської міськради

 

28 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів