Ужгородський національний університет взяв участь у Міжнародній виставці «Вища освіта – 2018»

Ужгородський національний університет взяв участь у Міжнародній виставці «Вища освіта – 2018»
Ужгородський національний університет продовжує кропітку підготовку до нового навчального року, та знайомить майбутніх абітурієнтів з вишем не тільки на території Закарпаття, але й за його межами. Так, 23-24 березня у Львівському палаці мистецтв відбулася VI Міжнародна виставка «Вища освіта – 2018», у якій взяв участь і Ужгородський національний університет.

 

На цій виставці заклади вищої освіти України, Польщі, Словаччини та Чехії презентували свої виші та пропозиції на новий навчальний рік. Окрім представників навчальних закладів участь у виставці взяли і компанії-роботодавці.

Організатори зазначають, що метою виставки є ознайомлення учнів Львівської області з можливостями вступу до вищих навчальних закладів. Такої можливості не проґавив і Ужгородський національний університет – представники вишу розповідали майбутнім абітурієнтам про всі факультети, інститут та коледж. Ознайомили учнів зі спеціальностями та правилами прийому до університету.

Зокрема, для того аби зацікавити учнів було підготовлено різноманітну рекламну продукцію, яка не лише розповідала абітурієнтам про факультети та спеціальності, але й демонструвала міжнародні можливості студента УжНУ. Найбільшу зацікавленість серед учнів викликав робот, створений студентами УжНУ, який самостійно складав кубик Рубіка.

Представники університету, що були присутні на виставці, зауважують, що їм вдалося не тільки гідно представити ужгородський виш, але й продемонструвати його переваги та особливості. Вони переконані, що подібного роду заходи спонукатимуть не тільки львів’ян, але й абітурієнтів з інших міст обрати для себе УжНУ – заклад вищої освіти, який надає великі можливості, для розумної та прогресивної молоді.

uzhnu.edu.ua

 

27 березня 2018р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів