Москаль проінспектував будівництво і дорожні роботи на Тячівщині. Які плани на майбутнє?

Москаль проінспектував будівництво і дорожні роботи на Тячівщині. Які плани на майбутнє?
У ході робочої поїздки в Тячівський район Геннадій Москаль проінспектував відремонтовані з початку року обласні та районні автодороги й намітив план робіт на наступний рік.

 

– Восени цього року турецька автодорожня компанія «Онур» почала капітальний ремонт обласної дороги «Синевир – Колочава – Буштино», яка з’єднує три райони – Міжгірський, Хустський і Тячівський, – зазначає голова ОДА. – Частина дороги в Міжгірському та Хустському районах уже зроблена, наступної весни, як тільки дозволять погодні умови, ремонт продовжать. Ця дорога проходить через популярні туристичні локації, а суцільний асфальт тут не прокладали уже протягом кількох десятиліть.

Г.Москаль проінспектував також виконані ремонти на дорогах районного значення «Колодне – Нересниця» та Нересниця – Широкий Луг – Пригід». Ще донедавна цей напрямок вважався найгіршим на Тячівщині. За останні три роки тут відремонтовано значну частину дорожнього покриття (роботи виконувалися окремими ділянками в межах виділеного фінансування). Наступного року ремонт також продовжать. Тячівський район – один із лідерів щодо виконання ремонту доріг, стільки дорожніх робіт, як за минулі три роки, тут не виконувалося з початку здобуття Незалежності України.

У с.Нересниця голова ОДА відкрив новозбудований за кошти обласного бюджету спортивний майданчик і оглянув довгобуд загальноосвітньої школи. Об’єкт почали зводити ще в радянський період, однак роботи кілька разів заморожували через відсутність фінансування. Наступного року будівництво можна відновити, для цього потрібно, щоб школа потрапила в перелік об’єктів Державного фонду регіонального розвитку, який фінансується з державного бюджету. Г.Москаль доручив здійснити коригування проектно-кошторисної документації.

У ході поїздки керівника області супроводжували голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук, голова райради Іван Фабрицій та обласний депутат від Тячівщини Василь Федурцьо.

 

moskal.in.ua

 

17 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів