«Перший кар’єрний крок» студенти УжНУ здійснили в міськраді. Які результати стажування?

«Перший кар’єрний крок» студенти УжНУ здійснили в міськраді. Які результати стажування?
Напередодні в Ужгородській міськраді відбулося засідання за участю міського голови Богдана Андріїва, керуючої справами виконкому Олени Макари, проректора УжНУ Ігоря Короля, директора центру інновацій та розвитку УжНУ Альони Юрчук, під час якого обговорили результати першого стажування студентів вишу у рамках програми стажування «Перший кар’єрний крок».

 

Богдан Андріїв зазначив, що міська рада має хорошу співпрацю з Ужгородським національним університетом, реалізація «Першого кар’єрного кроку» відбувається в рамках реалізації підписаного між установами меморандуму.

Під час першого набору було відібрано для стажування 19 студентів різних факультетів УжНУ. Протягом двох місяців вони проходили його у структурних підрозділах міської ради: управлінні правового забезпечення, департаменті фінансів та бюджетної політики, відділі міжнародних грантових програм та інновацій, відділі по роботі з депутатами, відділі інформаційної роботи, центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управлінні програмного та комп’ютерного забезпечення, Центрі надання адміністративних послуг.

Оскільки це повноцінне стажування, то 10 студентів, які успішно його пройшли у 2018 році, рекомендуватимуть зарахувати до кадрового резерву міської ради. А це означає отримання переваги за інших рівних умов між кандидатами, які братимуть участь у конкурсі на заміщення вакантних посад, при прийнятті на роботу до Ужгородської міської ради.

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради.

 

26 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів