Відновлення міських перевезень в Ужгороді: про які зміни слід знати містянам?

Відновлення міських перевезень в Ужгороді: про які зміни слід знати містянам?
Із понеділка, 1 червня, в Ужгороді послаблюють окремі карантинні заходи. Зокрема, відновлюють міські автобусні перевезення.

 

Проте, аби першочергово забезпечити перевезення працюючих в умовах обмеження кількості місць в автобусах, наразі пільговий проїзд діятиме лише для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю І і ІІ груп, а для інших категорій пільговиків – після завершення карантину. Таке рішення прийняли вчора на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТБ та НС) в Ужгородській міській раді. Міський голова Богдан Андріїв прокоментував:

Пенсіонери в Ужгороді завжди мали право безкоштовного проїзду, але зараз найважливіше – подбати про здоров’я, особливо вразливих груп населення, старших людей, тому безоплатний проїзд для них відновиться одразу після завершення карантину.

Відповідно до постанови головного санітарного лікаря України проїзд в автобусах – виключно на сидячих місцях, пасажири, як і водії, повинні бути в масках. Перевізників зобов’язано забезпечувати регулярну дезінфекцію автобусів – перед кожним рейсом.

 

Комунальне Підприємство "Ужгородський муніципальний транспорт"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів