Чому продукти на поличках магазинів «АТБ» в Ужгороді завжди якісні та свіжі

Чому продукти на поличках магазинів «АТБ» в Ужгороді завжди якісні та свіжі
Якість і безпека є головними критеріями під час вибору продуктів, які мешканці Закарпаття  купують до свого столу. Споживачі бажають отримувати натуральні, смачні та корисні продукти.

 

У супермаркетах найбільшої української торговельної мережі «АТБ» дбають про якість, термін придатності та безпеку продовольчих товарів. Мережа маркетів величезна і постійно збільшуються – зараз у 290 населених пунктах 24 областей країни відкрито 1123 таких магазини. Минулого року вона прийшла й на наше Закарпаття –  в Ужгороді на вул. Капушанській, 175а з’явився перший інноваційний дискаунтер у регіоні.

Такі супермаркети вже добре знайомі майже чотирьом мільйонам громадян широким асортиментом і гарантованою якістю продукції. Загалом на їхніх поличках представлено понад 3,5 тисячі найменувань продуктів і товарів першої необхідності. Безпеку та якість кожного з них компанія гарантує не тільки власним чесним ім'ям («АТБ» працює на українському ринку понад чверть століття), але й грошима. В супермаркетах мережі діє програма «Гарантія свіжості». Покупцю,  який знайшов у торговому залі протермінований товар, компенсують його вартість у трикратному розмірі. Компанія фактично долучила до своєї системи аудиту якості ще й експертний потенціал мільйонів клієнтів, оскільки покупців в «АТБ» вважають повноправними партнерами по бізнесу.

Варто зазначити, що випадки такого «легкого заробітку» зустрічаються нечасто, бо багаторівнева система контролю в «АТБ» працює як швейцарський годинник.

Побудована вона за європейським зразком і передбачає як системні внутрішні перевірки, так і незалежні міжнародні аудити.

 

Вже понад три роки супермаркети «АТБ» проходять сертифікацію на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 22000:2005. Ґрунтується він принципах НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points – аналіз ризиків і критичні точки контролю). Фахівці ретельно відстежують весь шлях того чи іншого продукту: поставки сировини, виробництво, зберігання, транспортування. Система неймовірно складна. Вона дозволяє передбачати та прогнозувати ризики й уникати їх.  Мільйони клієнтів «АТБ», включаючи й мешканців нашого  старовинного міста, завжди отримують гарантовано якісні, безпечні товари, які відповідають найсуворішому міжнародному стандарту. У багатьох країнах світу сертифікат ISO 22000:2005 вважають своєрідним знаком якості.

Крім того, компанія «АТБ» має власний відділ контролю. Експерти цього підрозділу систематично проводять перевірки (щомісячні, квартальні, піврічні тощо).  Для цього у магазинах беруть більше тисячі зразків товарів, які відвозять  до лабораторій.  Перевірку проводять за більш ніж двома десятками показників: від смакових якостей і фізико-хімічних характеристик до правильності нанесення маркування на упаковку.

Такий сучасний підхід дозволяє гарантувати свіжість, якість та безпеку кожного продукту у численних маркетах «АТБ», у тому числі й у нашому Ужгороді.

Щоб мати можливість своєчасно та безперебійно доставляти продукти в різні куточки України, компанія «АТБ» створила одну з найбільших в країні логістичних інфраструктур. Збудовано близько десяти мультитемпературних складських центрів європейського зразка. Управління цим потужним товаропотоком ведеться цілодобово, без вихідних і свят. Товарообіг мережі минулого року  становив 126,8 млрд грн.

Корпорація «АТБ» володіє чотирма власними торговими марками, що належать до різних цінових категорій: ТМ «De Luxe Foods & Goods Selected» (преміальний сегмент), «Спецзамовлення “АТБ”» (середній +), ТМ «Своя лінія» (середній), ТМ «Розумний вибір» (найбільш економний). Кожен покупець може придбати в «АТБ» гарантовано якісні продукти на власний смак  і за найбільш привабливою ціною.

Павло Петрик

 

19 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів