Болгарія дозволила українцям в’їзд без тесту на COVID-19 та карантину. Ціни вражають!

Болгарія дозволила українцям в’їзд без тесту на COVID-19 та карантину. Ціни вражають!
З 16 липня громадяни України зможуть в’їхати до Болгарії без проходження двотижневого карантину та без тесту на коронавірус. 

 

Як повідомляє "Європейська правда", відповідне рішення 15 липня ухвалило болгарське міністерство охорони здоров'я, йдеться у повідомленні посольства України в Болгарії у Facebook.

Інформацію про це підтвердили нашому виданню і в турагенції м. Ужгорода "Трайдент-Хіт", яка постійно нас консультує:

"Єгипет, Албанія, Болгарія вже не у "червоній" зоні після сьогоднішнього рішення Кабінету Міністрів України! Порог піднято до 55 випадків на 100 000 населення. Мальдіви 15.07 вже прийняли перший літак. Громадянам України в'їзд дозволено. Жодних тестів, карантину, безкоштовна віза". 

Вартість відпочинку в Болгарії наразі дуже приємна, переконують ужгородські туроператори. Приміром, відпочинок на  сім'ю 2+2 з виїздом у липні на тиждень (7 ночей, усе включено) обійдеться в суму від 390 євро НА ВСІХ! Але це із власним доїздом!

Відпочинок у 4-зірковому готелі для такого ж складу коштуватиме від 475 євро, теж із власним доїздом.

Автобусний проїзд на особу з Ужгорода обійдеться в середньому в 70 євро (у разі потреби).   

"Зауважимо, що таке рішення - про відсутність довідки та вимоги щодо самоізоляції - діє тільки до 31 липня! Це слід врахувати! Якщо ситуація значно не погіршиться ні в Україні, ні в Болгарії, то такі умови будуть продовжені й на серпень", - додали в ужгородській турагенції. 

У "Трайдент-Хіт" також уточнили, що транзит Румунією дозволений, ця країна наразі знаходиться у зеленій зоні (станом на зараз, на 16 липня). Для безпроблемного проїзду туристові потрібно показати ваучер повністю оплаченого проживання в Болгарії на весь термін поїздки, страхівку, яка вклчючає покриття та лікування від коронавірусу, а також заповнити дераларацію, яку видають в офісі при бронюванні готелю. 

 "Такі зручні й приємні ціни у нас завдяки прямим контактам і домовленостям турагенції з болгарськими партнерами", -  уточнили в турагенції.  

У турагенції також нагадали перелік країн, що відкрили кордони для українців: Багамські острови, Ліван, Туреччина, Сербія, Албанія, Північна Македонія, Чорногорія, Хорватія, Білорусь, Єгипет, Туніс, Великобританія, США, Мексика, Республіка Корея, Ірак, Іран, Афганістан, Південний Судан, Ефіопія, Сомалі, Кенія, Замбія, Танзанія, Бурунді, Сейшельські острови, Мальдівські острови.

Олашин Марина, студентка 1 курсу магістратури факультету журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

  

 

 

16 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів