Яке життя чекає на українців після карантину: дізнавалася «Призова Варта»

Яке життя чекає на українців після карантину: дізнавалася «Призова Варта»

 

Експерти все голосніше кричать про те, що світ після карантину зміниться. Ви теж, певно, відчули дестабілізацію, опинилися в стані розгубленості через туманне майбутнє. Щоб знизити градус напруги в суспільстві, «Призова Варта» дізнавалася, яке життя чекає на українців після карантину.

Стануть затребуваними психологи, коучі, фахівці із саморозвитку

Перебувати майже під замком близько двох місяців – випробування для психіки. Його пройшли не всі. У когось зіпсувалися відносини в родині, хтось занадто заглибився в свої давні проблеми. На цьому тлі у всіх, хто працює із психікою, настроєм, самооцінкою та самовизначенням роботи додасться.

Розваг стане менше, а бажання відпочивати оффлайн – більше

Через потребу дотримуватися дистанції невідомо, коли відновиться концертний бізнес. Постраждали кіно й театри. Поки ці види дозвілля намагаються адаптувати під коронавірус, ми знемагаємо від онлайн-реальності. Люди – істоти соціальні, тож ніякі блага в інтернеті не змусять нас довічно залишитися вдома. Українцям не вистачає спілкування, тактильності й «живих» вражень.

Нас наздожене безробіття

Міжнародна організація праці передбачає, що пандемія COVID-19 збільшить безробіття у світі на 25 млн людей. Такої ж думки дотримується ООН –там попереджають про можливість масштабного голоду. Україні, можливо, це не загрожує завдяки сільському господарству: якщо воно буде розвиватися, ми будемо в безпеці. Станом на квітень в Україні було близько 400 тис. безробітних. Ситуація лякає й тим, що за опитуваннями у третини населення країни немає заощаджень «на чорний день».

Почне розвиватися місцевий туризм

Деякі країни готуються відкрити кордони, але в 2020 році провести відпочинок, як раніше все ж не вийде. Фінансові труднощі змусять українців відкрити рідний край із нового боку. Україна багата красивими місцями для відпочинку. У нас є гори, моря, озера, річки, ліси, степи й дивовижна архітектура. При бажанні можливо чудово провести літню відпустку.

Ми змінимо фінансові звички

Різке падіння доходів або втрата роботи показали українцям, наскільки вони не готові до форс-мажору. Проблеми з грошима – це погано, але з іншого боку, населення стане більш свідомим. Люди почнуть відкладати гроші на екстрені випадки й витрачати їх з обережністю.

Нас усіх чекають важкі часи, але паніка тільки збільшить масштаб проблеми. Тому « Призова Варта » радить, як можна швидше опанувати себе, проаналізувати можливості та зробити ривок назустріч новому життю!

 

30 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів