Маски, уроки на вулиці та дистанція: Як буде відбуватися навчання у школах Закарпаття?

Маски, уроки на вулиці та дистанція: Як буде відбуватися навчання у школах Закарпаття?
Україна готується до нового навчального року в умовах карантину. Батьків та учнів найбільше турбувало, у якому форматі буде відбуватися навчальний процес – вдома за комп'ютером чи у школі за партою та з друзями. Нарешті стало точно відомо: із 1 вересня діти йдуть до школи. Про нюанси навчального процесу в період пандемії сьогодні, 28 серпня, на брифінгу розповів заступник голови Закарпатської ОДА Олег Коцюба.

 

Зі слів Олега Коцюби, навчання буде відбуватися у звичайному режимі. Для учнів 1-4 класів відвідування занять буде без масок та респіраторів. Старші учні та педагогічний склад має дотримуватися маскового режиму, вчителі також можуть використовувати прозорі щитки, які не заважатимуть навчальному процесові та сприйняттю інформації.

"Також для керівництва закладів передбачається зонування та розроблення певних маршрутів, які унеможливлюють близький контакт між дітьми та педагогічним складом. Максимальне запровадження за наявності умов проведення уроків на відкритому просторі, соціальна дистанція - під час прийому їжі не більше 4 учнів за одним столом, використання дезінфекторів, температурний скринінг. При температурі 37.2 людина ізолюється та відбувається перевірка на наявність коронавірусної хвороби", – повідомив Олег Коцюба.

Також чиновник повідомив, що 1 вересня лінійок у школах не буде.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів