Свалявську райраду визнано переможцем конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» в Україні

Свалявську райраду визнано переможцем конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» в Україні
Сьогодні (16.10.20) у м.Київ відбулися урочистості з нагоди відзначення найкращих учасників конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2020 році, організатором якого сьомий рік поспіль є Міністерство розвитку громад та територій України і його партнер – Програма Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні».

 

Серед «кращих практиків» України - Свалявська районна рада! Так, за результатами конкурсу "Кращі практики місцевого самоврядування 2020" спеціальну відзнаку особисто вручив заступник Міністра розвитку громад та територій України, голова конкурсної комісії В’ячеслав Негода голові Свалявської райради Мирославі Ливч за формування безпечного, комфортного та привабливого життєвого середовища, підписану Міністром розвитку громад та територій України Олексієм Чернишовим та Керівником Департаменту демократичного врядування Генерального директорату - ІІ з питань демократії Генерального секретаріату Ради Європи Даніелем Попеску.

Під час зустрічі з переможцями конкурсу В’ячеслав Негода зазначив, що за кілька років отримано понад тисячу заявок, значна частина з них від об’єднаних територіальних громад. «Це свідчить про те, що створення спроможних громад відкриває простір для пошуку нових ідей, орієнтованих на їх розвиток. Громади конкурують між собою за ідеї, бізнес, інвестиції і за свою привабливість, – підкреслив Міністр, додавши: - Проведення Конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» стало в Україні доброю традицією та «однією з важливих і яскравих подій в річному календарі українського місцевого самоврядування та Ради Європи. Мирослава Ливч, приймаючи нагороду, зазначила, що завдяки консолідованій співпраці з депутатським корпусом райради та виконавчого апарату маємо успішний результат роботи для блага громад Свалявщини.

Мирослава Ливч

 

 

16 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів