Скандальне "Євробачення": Закарпатка Аліна Паш - про ситуацію з довідкою про перетин адмінкордону з Кримом

Скандальне "Євробачення": Закарпатка Аліна Паш - про ситуацію з довідкою про перетин адмінкордону з Кримом
У Державній прикордонній службі заявили, що не видавали співачці Alina Pash довідку про перетин адмінкордону з окупованим Кримом. Там зазначили, що такий документ ніколи не створювався. Тим часом Аліна каже, що готова доводити, що нічого не порушувала.

 

Про це у коментарі «Бабелю» повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко.

Він зазначив, що у відомстві проаналізували інформацію, яка була поширена каналом «Суспільне» про нібито наявність довідки у співачки від прикордонників.

«Повідомляємо, нам не відомо, що це за документ опублікований мовником, адже підрозділами Держприкордонслужби такий не створювався та під таким номером нікому не надавався», — пояснили у ДПСУ.

Також Демченко зазначив, що прикордонники отримали офіційний запит від «Суспільного» щодо підтвердження дійсності цієї довідки та найближчим часом вони нададуть відповідь.

Тим часом свою позицію Аліна Паш опублікувала в Інстаграмі

"Я хворіла, тому дала письмовий дозвіл представнику команди запросити довідку від Прикордонної служби України. По довіреності було надіслано цей запит, відповідь прийшла досить пізно, майже в день відбору. Представник моєї команди відразу надав докази Суспільному.

Також я подала повторний запит, аби отримати таку довідку безпосередньо в свої руки. Як тільки вона буде у мене, я оприлюдню її в своєму акаунті в Instagram. І я буду брати стільки довідок скільки потрібно, аби довести, що я нічого не порушувала".

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів