Прикордонників Закарпаття почали щеплювати від коронавірусу

Прикордонників Закарпаття почали щеплювати від коронавірусу
32 прикордонники Чопського загону отримали сьогодні щеплення від коронавірусу в поліклініці обласного управління МВС. Про це повідомила заступниця начальника з медичних питань Наталія Мушка. За її словами, вчора щепили 125 працівників Мукачівського прикордонного загону. Вакцинують їх південнокорейською AstraZeneca.

 

Щеплення від коронавірусу отримав Олексій Корева. Він працює у Чопському прикордонному загоні. Розповідає: його робота пов’язана з затриманням нелегальних мігрантів.

"Проводимо співбесіди, опитування. Ті нелегальні мігранти, яких ми затримуємо, вони можуть бути хворі на ковід. Для того, щоб я не захворів і не отримав від них заразу, і не заразив свій колектив прикордонників, я вважаю, що необхідно кожному вакцинуватися для того щоб вберегти себе й громадян", — сказав Олексій Корева.

Для вакцинації від коронавірусу в поліклініці обласного управління МВС працюють дві мобільні бригади, розповідає лікарка-терапевтка Людмила Алексєєва. За її словами, кожному пацієнту перед щепленням роблять опитування.

"Чи здоровий на час вакцинації, вимірюється температура, також запитуємо, чи є в анамнезі у пацієнта якісь алергічні реакції, особливо на попередні щеплення, — пояснила лікарка. — Після цього лікар приймає рішення про проведення або відтермінування, або можливо й протипокази до проведення вакцинації".

"Сьогодні вакцинувалися прикордонники Мукачівського прикордонного загону в Тячівському районі, — розповіла заступниця начальника з медичних питань обласної поліклініки МВС Наталія Мушка. — Ми отримали 29 квітня вакцину AstraZeneca, якою вакцинуємо прикордонників. Ми отримали 700 доз, але крім прикордонників вакцинуємо працівників ДСНС, а також за бажанням якщо люди бажають вакцинуватися саме Астразенекою, це старші люди, пенсіонери, члени їх сімей".

За словами заступниці начальника з медичних питань Наталії Мушки, вакцинація прикордонників триватиме до кінця місяця. 14 травня планують зробити щеплення двад

Суспільне Закарпаття

 

 

13 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів