У водойми Закарпаття випустили понад 55 тисяч мальків форелі та лосося

У водойми Закарпаття випустили понад 55 тисяч мальків форелі та лосося

 

У водойми на території Закарпатської області випустили близько 56 тисяч мальків форелі та лосося. Про це повідомили на сторінці Закарпатського ОУЛМГ у Facebook.

"Червонокнижною фореллю струмковою 30 вересня поповнили притоки річок в Турбатському та Плайському лісництвах. Лісова охорона випустила у водотоки близько 25 тисяч рибин", — йдеться в повідомленні.

Лісівники провели зариблення русел потоків Росішний, Оса та інших приток річки Вича. Знадобилось 13 тисяч мальків форелі струмкової, з яких 6 тисяч запустили у Н.Воловецькому лісництві, а інші — в Підполозянському та Пашківецькому лісництвах.

"Лісівники поповнили місцеву річку Тересву лососем дунайським, випустивши в неї близько 3 тисяч мальків. Така акція проводиться вже декілька років поспіль і має на меті збільшити популяцію червонокнижної риби у гірській річці", — повідомляє Закарпатське ОУЛМГ.

Також у гірські струмки Ясінянського ЛДГ з початку 2022 року випустили 15 тисяч мальків форелі струмкової, форелі райдужної та лосося дунайського.

 

01 жовтня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів