В Ужгороді проходить фінал Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики

В Ужгороді проходить фінал Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики

 

Закарпаття приймає фінальний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. За звання найкращого та можливість представити нашу країну на міжнародному рівні протягом цього тижня змагатимуться понад 140 учасників. Про це повідомляє пресцентр  Закарпатської ОВА.

Очільник області Віктор Микита  зауважив, що сьогодні всі учасники конкурсу вже є переможцями, адже для таких та ще кращих результатів вони щодня наполегливо працюють над собою.

Своєю чергою директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОВА Мар’яна Марусинець розповіла, що олімпіада проходитиме в Ужгородському науковому ліцеї, який спеціалізується на поглибленому вивченні предметів природничо-математичного циклу і є одним із найкращих освітніх закладів краю.

У складі журі – понад 50 докторів, професорів, кандидатів і доцентів фізико-математичних, педагогічних наук, здобувачів PhD, магістрів вищих провідних закладів та заслужених вчителів України, а також вчених із Массачусетського технологічного інституту, Кембридзького університету, Австрійського науково-технічного інституту.

 

03 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів