В Ужгороді під час благодійного забігу Uzhhorod Night Run зібрали понад 90,5 тис. грн

В Ужгороді під час благодійного забігу Uzhhorod Night Run зібрали понад 90,5 тис. грн
90 тисяч 535 гривень зібрали під час благодійного забігу «Uzhhorod Night Run», який відбувся в Ужгороді напередодні, 25 червня ввечері. Учасники, а це понад 300 осіб, бігли дистанцію 4 кілометри.

 

Як розповіла начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук, зібрані кошти спрямують на підтримку військових – для спецпідрозділу ГУР Міноборони «Крила» на укомплектування 4-х ударних груп та громадській організації «Рух підтримки закарпатських військових» та подякувала всім учасникм, партнерам, які долучилися до проведення спортивної події – компанії «Крайна», ГО «Армада Карпат», ФК «Минай» та тренеру Юрію Теличку, який провів розминку перед забігом. Висловила вдячність за сприяння управлінню патрульної поліції в Закарпатській області та волонтерам Товариства Червоного Хреста України.

Організаторами забігу було управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, Uzhhorod Running Club та благодійний фонд «Starlife Charity», - інформує Ужгородська міська рада.

 

26 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів