П’ять нових ЦНАПів відкрили в громадах області від початку цього року

П’ять нових ЦНАПів відкрили в громадах області від початку цього року
Зручні та якісні адмінпослуги стали ближчими ще для понад 70 тисяч закарпатців і вимушених переселенців. Від початку цього року сучасні ЦНАПи запрацювали в Буштинській, Горінчівській, Пийтерфолвівській, Пилипецькій та Ставненській громадах, зауважив заступник голови ОВА Олександр Пацкан.

 

 «На відкриття цих осередків місцеві мешканці дуже чекали, адже свої актуальні питання вони нарешті зможуть вирішувати швидко та зручно. Без зайвого витрачання часу й грошей на поїздки в обласний чи районні центри», – зазначив він.

Також заступник голови ОВА додав, що зробити державні сервіси доступнішими для людей попри війну вдалося завдяки тісній співпраці з місцевою владою та за підтримки Мінцифри.

Кількість послуг, які громадяни зможуть отримати в нових ЦНАПах, сягає від сотні до понад 250. Зокрема, найбільш потрібними були реєстрація речових прав на нерухоме майно, місця проживання особи (з опцією одночасного зняття з реєстрації з попереднього місця), паспортні послуги, земельні та широкий спектр соціальних сервісів. Олександр Пацкан підкреслив, що на цьому регіон не зупиняється і має амбітний план відкрити ЦНАПи в кожній громаді!

Новини Закарпаття

 

25 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів