Закарпатська митниця працює у штатному режимі

Закарпатська митниця працює у штатному режимі
У Державній фіскальній службі України заявили, що Закарпатська митниця працює в штатному режимі і під керівництвом призначеної для виконання очільника відомства людини.

 

«Керівником Закарпатської митниці є Володимир Колесніков, який обіймає цю посаду з вересня минулого року. За станом здоров’я з 27 квітня поточного року він перебуває на лікарняному. З огляду на це у період з 28 до 29 квітня виконання обов’язків керівника Закарпатської митниці покладалося на його заступника Олександра Гребьонкіна. Упродовж цього часу виконання обов’язків начальника Закарпатської митниці на інших осіб не покладалося. Наразі митниця працює в штатному режимі», – повідомили на сайті відомтсва.

У Державній фіскальній службі заявили, що деякі ЗМІ неправдиво потрактували слова голови Закарпатської облдержадміністрації Геннадія Москаля про те, що на Закарпатській митниці відбулася зміна керівництва.

Раніше Геннадій Москаль на своєму сайті повідомив, що працівники внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби вжили заходів до начальника Закарпатської митниці Володимира Колеснікова, який перебував на лікарняному, «щоб під будь-яким приводом припинити його тимчасову непрацездатність, звільнити з посади й призначити нового керівника митниці». Геннадій Москаль заявив, що голова ДФС Роман Насіров натомість призначив виконувача обов’язків начальника Закарпатської митниці. 

 

 

06 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів