Закарпатські судді пропонують обласній Раді профспілок добровільно виконати судове рішення

Закарпатські судді пропонують обласній Раді профспілок добровільно виконати судове рішення
Йдеться про звільнення неналежного їм приміщення.

 

З метою уникнення конфліктних ситуацій, провокацій чи безпідставних звинувачень на адресу Закарпатського окружного адміністративного суду та судової системи в цілому,  на виконання рішення суду про усунення перешкод в користуванні приміщенням по площі Народній, 5 у м. Ужгороді для реалізації законних прав користувача доводимо  до відома громадськості  та публікуємо  Повідомлення про вивільнення приміщень, адресоване Закарпатській обласній раді профспілок.

Повідомлення про вивільнення приміщень

Повторно повідомляємо Вас, що  частина будівлі (літер АА1) загальною площею 3676,4 кв.м. на площі Народній, 5, у м. Ужгороді передана в оперативне управління Закарпатському окружному адміністративному суду  (витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно №90266849).

Враховуючи, що вищевказаний об’єкт нерухомого майна належить до державної форми власності, перебуває в оперативному управлінні Закарпатського окружного адміністративного суду, на виконання рішення Господарського суду Закарпатської області від 27.11.2017р. №907/791/17, яке набрало законної сили відповідно до постанови Львівського апеляційного господарського суду від 08.02.2018р., як законний правокористувач будівлі пропонуємо в строк до 22.02.2018р. в добровільному порядку виконати вказане рішення суду та усунути перешкоди у користуванні та розпорядженні належною Закарпатському окружному адміністративному суду на праві оперативного управління частиною будівлі літ.АА' за адресою: площа Народна, буд. 5 у м. Ужгород загальною площею 3676,4кв.м. шляхом її звільнення.

У випадку не вжиття заходів що вивільнення належного суду нерухомого майна вимушені будемо звертатися до відповідних  органів.

Голова суду О.М.Шешеня

 

19 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів