Цілющі дари карпатського лісу пропонують сьогодні на ярмарку в Ужгороді

Цілющі дари карпатського лісу пропонують сьогодні на ярмарку в Ужгороді
Їхній продавець — ДП «Ужгородське ЛГ»

 

Цьогоріч ярмарок «АгроСакураФест» стартував в Ужгороді на набережній Незалежності, у ньому взяли участь і лісівники. «Смачні дари закарпатські лісів» були представлені у «лісовому павільйоні» ДП «Ужгородське ЛГ».

Тут свою продукцію на огляд відвідувачів та поціновувачів виставили консервовані та сушені білі гриби, лісовий мед, дерев’яні іграшки, сувеніри - шкатулки та чарки, виготовлені із закарпатської деревини, наливки, бриндзю-біле золото Карпат.

– Відвідувачі, а їх було сотні, були в захоплені від нашої продукції, – ділиться враженнями провідний інженер Ужгородського лісового господарства Неля Юричко. – Особливу увагу усіх привертали сушені та мариновані білі гриби. Запашні полонини, дрімучі ліси, переливи трембіт, спалахи дрібних іскор багаття під зоряним небом ... Багато туристів цікавились і купували нашу продукцію, адже всі знають, що у лісівників можна придбати найкращу продукцію і наблизитися через харчі до найвіддаленіших куточків лісу.

Десятки найменувань якісних цілющих дарів лісу… Для дорослих і малечі… Вони не тільки смачні, а й дуже корисні, а чимало із них ще й наділені лікувальними властивостями…

Джерело: Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Ярмарок "АгроСакураФест" офіційно відкрили в Ужгороді

 

28 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів