На Закарпатті призначили нового головного поліцейського області

На Закарпатті призначили нового головного поліцейського області
Ним став Пеняк Іван Іванович.

 

Довідково:

Пеняк Іван Іванович

Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області

полковник поліції

Розпочав роботу в правоохоронних органах, як оперуповноважений групи боротьби з кримінальним приховуванням прибутків від оподаткування Перечинського районного відділу УМВС України в Закарпатській області в листопаді 1994 року.

В листопаді 2003 року став старшим оперуповноважений відділення боротьби зі злочинністю в базових галузях економіки та з нецільовим використанням бюджетних коштів управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Закарпатській області. З 2005 року – начальник цього відділення.

З кінця 2009 року – начальник відділу боротьби зі злочинами у фінансовій сфері управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України в Закарпатській області. З 2013 року – начальник управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Закарпатській області.

З 2015 року обіймав посаду начальника управління логістики та матеріально-технічного забезпечення Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

З 2016 року призначений на посаду заступника начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Джерело: Новини Закарпаття

 

05 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів