Менше вихваляння – більше жартів: закарпатці у соцмережах про День Валентина (МЕМИ)

Менше вихваляння – більше жартів: закарпатці у соцмережах про День Валентина (МЕМИ)
Цьогоріч у стрічці новин Фейсбуку помітно поменшало фото із подарунками до Дня святого Валентина. Чи то, як то кажуть, ще не вечір, чи й справді закарпатці поволі відходять від святкування Дня закоханих (або ж просто менше вихваляються подарунками, а більше насолоджуються одне одним). Ми в Uzhgorod.net.ua зібрали трохи жартів, якими діляться закарпатці й готові представити їх вам у нашій традиційній добірці з соцмереж.

 

Власне, цього року не надто багато й свіжих жартів, та, втім, спостерігаємо традиційне поповнення серед політичного гумору. Нейтральних "валентинкових" жартів упринципі теж вистачає. А от фотографій із подарунками закарпатці поки виклали не надто багато. А от у Телеграмі навіть з'явилися валентинкові стікери з українськими політиками. 

Цікавими подарунками до Дня Валентина є й подорожі - такі тури досить популярні. Частіше це морський відпочинок у сезонних країнах (Єгипет, ОАЕ, Шрі-Ланка, Тайланд тощо), однак є й любителі романтичних прогулянок Європою.

Популярним варіантом серед закарпатців був і відпочинок у горах - оскільки свято закоханих припало на п'ятницю - це чудова нагода провести вікенд в горах із коханою людиною.

Чимало закладів та магазинів пропонували до свята 14-відсоткові знижки.

До речі, цього року все популярнішими стають подарунки для себе - ті, хто не має пари, радують себе самі, даруючи собі коханим те, чого так давно хотілося: спа-процедури, солодощі чи інші смаколики, походи в кіно чи гарні речі. Любити себе теж потрібно вміти.

Хай там як, любіть одне одного і себе завжди, а не один день на рік. 

А ви святкуєте День закоханих?

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів