Як вибрати блендер?
Вибирати блендер варто, орієнтуючись на власні потреби, але для початку треба розібратись у його типах.
Якими бувають сучасні блендери?
Існує два основних види цих пристроїв:
- стаціонарні;
- занурювальні.
Стаціонарні моделі мають чашу-глечик і спеціальну підставку під неї, їх ще називають шейкерами, оскільки вони чудово готують коктейлі, смузі, збивають вершки чи білки. Чим більші потужність і ємність пристрою, тим більші об'єми він зможе переробити.
Занурювальні блендери багатофункціональні, мають кілька насадок і добре подрібнюють овочі, фрукти, а також м'ясо. Зазвичай такі моделі мають декілька швидкостей, які можна регулювати самостійно. Перевагами таких пристроїв є те, що їх можна занурювати у будь-яку ємність, а також те, що вони не займають багато місця на кухні.
Якому виробнику надати перевагу?
В магазинах досить багато блендерів різних виробників, в роботі добре себе зарекомендували моделі європейських брендів, які використовують якісні, надійні і безпечні матеріали. До їх числа належить блендер Филипс, який має розширений функціонал і високу потужність. У співвідношенні ціни і якості також хорошим попитом користується продукція Бош і Браун. При виборі пристрою звертайте увагу на матеріал ніжки, зручність і комплектацію. Консультанти допоможуть вам підібрати модель під особисті потреби.
До теми
- Чим корисні сезонні овочі та на які з них звернути увагу - поради МОЗ
- Цікаві страви з Мівіною
- Популярність та користь рамена: аналіз та поради
- Чому сирники виходять то твердими, то рідкими, то сирими всередині?
- Переваги використання електроплити на кухні
- Ціни на сезонні продукти: що очікувати закарпатцям?
- Як правильно вибирати сушарку для овочів і фруктів: основні моменти
- Весняні ціни на овочі та фрукти: Яка ситуація на Закарпатті?
- Що приготувати на вихідні
- Ванільне лате дома: смачний рецепт, як у Старбакс
- Що закарпатцям потрібно знати про здорове харчування? (ВІДЕО)
- Пластиковые упаковки для ягод и овощей
- Ранні фрукти та овочі: небезпека, чи користь?
- Рецепт до святкового столу: соковита буженина в духовці
- Шість рекомендацій від дієтолога, як покращити раціон під час Великого посту
- Правила підготовки молодих саджанців до зимового періоду
- Цікаво знати: які продукти сприяють схудненню?
- Господиням на замітку: відмінний рецепт швидкої піци на лаваші за 10 хвилин
- Господиням на замітку: картопляні оладки з моцарелою
- Господиням на замітку: апетитний відкритий пиріг з гарбузом
До цієї новини немає коментарів