Як вибрати блендер?

Як вибрати блендер?
Кухонна техніка досить різноманітна, і кожний прилад виконує свою функцію, тому не можна сказати, що блендер – це жіноча примха, це необхідність, особливо для молодих мам, які цінують практичні і компактні речі.

 

Вибирати блендер варто, орієнтуючись на власні потреби, але для початку треба розібратись у його типах.

Якими бувають сучасні блендери?

Існує два основних види цих пристроїв:

  • стаціонарні;
  • занурювальні.

Стаціонарні моделі мають чашу-глечик і спеціальну підставку під неї, їх ще називають шейкерами, оскільки вони чудово готують коктейлі, смузі, збивають вершки чи білки. Чим більші потужність і ємність пристрою, тим більші об'єми він зможе переробити.

Занурювальні блендери багатофункціональні, мають кілька насадок і добре подрібнюють овочі, фрукти, а також м'ясо. Зазвичай такі моделі мають декілька швидкостей, які можна регулювати самостійно. Перевагами таких пристроїв є те, що їх можна занурювати у будь-яку ємність, а також те, що вони не займають багато місця на кухні.

Якому виробнику надати перевагу?

В магазинах досить багато блендерів різних виробників, в роботі добре себе зарекомендували моделі європейських брендів, які використовують якісні, надійні і безпечні матеріали. До їх числа належить блендер Филипс, який має розширений функціонал і високу потужність. У співвідношенні ціни і якості також хорошим попитом користується продукція Бош і Браун. При виборі пристрою звертайте увагу на матеріал ніжки, зручність і комплектацію. Консультанти допоможуть вам підібрати модель під особисті потреби.

 

02 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів