«Б’ютифул Карпати»: як Турянський часник став популярним серед туристів (ВІДЕО)

«Б’ютифул Карпати»: як Турянський часник став популярним серед туристів (ВІДЕО)
Нинішня розповідь відеоблогу «Б’ютифул Карпати» - про те, як звичайний аграрний бізнес переріс у туристичну родзинку Перечинщини, став брендом району та посприяв кооперації місцевих підприємців в роботі над створенням туристичного іміджу.

 

6 років тому підприємець Владислав Симочко вирішив вирощувати часник, коли задумався, як так вийшло, що на ринках Закарпаття важко знайти навіть такий звичний продукт власного виробництва. Зараз назва «Турянський часник» стала відомою як в області, так і в Україні, а місцеві ресторатори та виробники з гордістю наголошують, що використовують саме свій, Перечинський часник.

 

Б’ютифул Карпати

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 квітня 2020р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів