«Родинний Клуб» відвідав Ужгород, або як компанія здійснила мрію чергового українця!

«Родинний Клуб» відвідав Ужгород, або як компанія здійснила мрію чергового українця!
14 серпня 2020 року команда «Родинного Клубу» завітала до одного з найбільш зелених міст України, яке розкинулося на семи пагорбах – Ужгорода. Звичайно ж, спланована ця поїздка була не з туристичними цілями, хоча охочих пізнати красу цього неймовірного куточка нашої країни просто не злічити!

 

«Родинний Клуб» відвідав Ужгород для того, щоб вручити приз черговому переможцю маркетингової акції від «Золотого Фонду». А як це було та хто став цим щасливчиком – читайте далі!

Пономарьова Ганна Михайлівна – так звати жінку, яка люб’язно зустріла представників «Родинного Клубу» у себе на Батьківщині. Саме її доля обрала в якості переможниці маркетингової акції, тож «Родинний Клуб» не забарився та негайно вирушив вітати щасливицю. Уже при першій зустрічі команда «Родинного Клубу», яка ретельно готувалася та хвилювалася, як уперше, відзначила: жінка виявилася надзвичайно сором’язливою та до кінця не могла повірити в те, що ця пригода сталася саме з нею. «Чесно кажучи, я досі не вірю в це, хоча мріяла про цей момент протягом довгих років – момент, коли я зустріну таких хороших і добропорядних людей, які допоможуть втілити в життя мої бажання!» – зізналася Ганна Михайлівна.

Вручивши переможниці живі квіти в горщику, які довго будуть радувати жінку своєю красою, головний представник команди «Родинного Клубу» запропонував ознайомитися з усіма необхідними документами, підписання яких гарантує те, що Ганна Михайлівна стане офіційною переможницею маркетингової акції та отримає свій грошовий приз із врахуванням усіх податків протягом 3-х днів із моменту підписання договору про дарування грошових коштів.

Ганна Михайлівна розповіла, що має велику родину: багато онуків та правнуків, які проживають далеко від неї. Також жінка поділилася тим, що все життя віддала улюбленому та омріяному фаху: після закінчення педагогічного інституту вона працювала учителькою, тож зараз дуже любить багато читати та кожного дня дізнаватися нову інформацію. Сьогодні саме читання книг є головним захопленням Ганни Михайлівни. Що ж до новини про виграш, жінка зізнається: спершу нікому не розповідала про свою перемогу. Чи то боялася наврочити, чи то не вірила власному щастю. «Я найбільше довіряю тільки «Родинному Клубу», – коментує щаслива переможниця.

Ганна Михайлівна розповіла команді «Родинного Клубу», на що ж витратить свій виграш. Виявляється, жінка разом із онуками ще 11 років тому затіяла зводити будинок, однак постійно ця ідея відходила на другий план поруч із глобальними проблемами, пов’язаними з коштами. Як добре, що тепер жінці нічого не заважає здійснити її сімейну мрію! До речі, вона вже запросила «Родинний Клуб» до себе на новосілля.

Ознайомившись із усіма положеннями офіційного документа, Ганна Михайлівна стала дійсною переможницею маркетингової акції. Переконатись у чесності та прозорості визначення переможців можна на офіційних сторінках «Родинного Клубу», переглянувши всі відео-підтвердження. Із упевненістю можна стверджувати, що компанія завжди виконує свої обіцянки та робить усе для того, аби в українців не залишалось жодних сумнівів щодо її доброчесності.

Нехай приклад нової переможниці надихне і вас брати участь у маркетингових акціях «Родинного Клубу». Тож хай щастить!

 

02 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів