У Доманинцях відкрили сучасний спортивний майданчик (ФОТО)

У Доманинцях відкрили сучасний спортивний майданчик (ФОТО)
Сучасний універсальний спортивний майданчик збудували в НВК «Гармонія» в Доманинцях. Сьогодні на урочисте відкриття завітали міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, його заступник Василь Гомонай, начальниця управління освіти міськради Наталія Мухомедьянова.

 

Будівництво майданчика профінансували із міського бюджету, загальна вартість – 1 млн 168 тис. грн. Воно огороджене, на щебеневій основі з бетонною подушкою та синтетичним поліуретановим спортивним покриттям CONIPUR. У подарунок школярам сьогодні також передали м'ячі для футболу, баскетболу і гандболу.

«Приємно бачити усміхнені дитячі обличчя. Школярі цього НВК вже мають чудове поле для уроків фізкультури, гри в баскетбол та інших занять. Як і учні інших ужгородських шкіл, де ми вже збудували майданчики зі штучним покриттям. У планах – щоб у всіх ужгородських школах були сучасні спортивні площадки, щоб діти активно займалися спортом, фізичною культурою. Над цим і працюємо», – відзначив міський голова Богдан Андріїв. Також Богдан Євстафійович за спортивні досягнення вручив школярам грамоти управління освіти Ужгородської міської ради.

 

Директорка НВК «Гармонія» Марина Карпинець подякувала Ужгородській міській раді і всім, хто долучився до будівництва сучасного спортивного майданчика для учнів закладу, додала, що тепер вони матимуть ще більше можливостей для занять різними видами спорту.

Довідково. НВК «Гармонія» у мікрорайоні Доманинці надає освітні послуги дітям від 3 років: дошкільне відділення – молодша, угорськомовна різновікова та старша групи, та шкільне – початкова, середня та старша школа. Це заклад зі спортивним профілем, має спортивну та два фехтувальні зали, учні можуть займатися у гуртках «Фехтування» на професійному рівні, «Волейбол», «Влучний стрілець», «Бокс».

Ужгородська міська рада

 

08 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів