Питання якості: шукайте безпечні овочі та фрукти на поличках маркетів «АТБ»

Питання якості: шукайте безпечні овочі та фрукти на поличках маркетів «АТБ»
Восени мешканці нашого Закарпаття традиційно замислюються: де знайти свіжу якісну картоплю (томати, кабачки, моркву, яблука, груші, кавуни, зелень та ін.)? Сьогодні всі знають, що дуже важливо, аби овочі та фрукти були цілком безпечними, не містили нітратів, пестицидів та інших шкідливих речовин.

 

Наразі просту відповідь на це запитання вже мають майже чотири мільйони постійних клієнтів найбільшої за багатьма показниками (мапою присутності, товарообігом, кількістю магазинів тощо) торговельної мережі «АТБ». Гарантовану якість продуктів на поличках супермаркетів «АТБ», а також можливість економити власні кошти вже оцінили в 298 населених пунктах України, включаючи й Ужгород. Нагадаймо: минулого року в Ужгороді на вул. Капушанській, 175/а відкрили перший комфортний інноваційний дискаунтер «АТБ» на Закарпатті. Станом на сьогодні в 24 областях країни функціонують 1150 магазинів лідера вітчизняного ритейлу. На численних поличках кожного з них представлено понад 3,5 тис. найменувань свіжої, здорової та безпечної продукції, яку також можна замовити онлайн в інтернет-магазині «АТБ» . Особливе місце в цьому переліку відведено так званим сезонним продуктам вітчизняного виробництва. Щодня компанія «АТБ-Маркет» закуповує у українських аграріїв для власних магазинів понад 300 тонн свіжих овочів, фруктів, зелені. Всі угоди укладають відкрито, легально, оплата проходить за безготівковим розрахунком. Багато хто з вітчизняних виробників аграрної продукції вже усвідомив, що співпраця з лідером торговельної галузі країни гарантує їм стабільність, отже, можна провадити свою діяльність і досягати успіху. В контракті чітко зазначають обсяги продукції, умови, суми та терміни, що дає можливість будувати конкретні плани на весь сезон, чітко розуміти, скільки чого потрібно виростити та яким буде прибуток.

Цього року компанія «АТБ-Маркет» стала найбільшим в Україні покупцем овочевої продукції вітчизняного виробництва. Вона зробила вагомий внесок у підтримку та розвиток українського аграрного сектору. Завдяки співпраці з «АТБ» фермерські господарства країни мали широкий ринок збуту та зуміли подолати часи суворого національного карантину. Зараз ситуація на аграрному ринку вже стабілізувалася. Уявіть: кожного дня у збудовані за європейським зразком мультитемпературні розподільні центри «АТБ» надходить приблизно 70 тонн свіжої капусти, 100–150 тонн томатів і огірків, 10–15 тонн кабачків і баклажанів, 7–8 тонн зелені, десятки тонн овочів так званого борщового набору тощо. Тільки після ретельної перевірки, в тому числі на вміст нітратів та інших небезпечних речовин, все це надходить до магазинів мережі. Важливо розуміти, що вітчизняні овочі та фрукти в «АТБ» сертифіковані та безпечні. Це стосується й екзотичних закордонних плодів, які у будь-яку пору року можна придбати в супермаркетах цієї мережі. Зазвичай імпортують те, що неможливо виростити в українських умовах. Наприклад, банани, ананаси, кокоси, цитрусові та інше.

Разом з тим «АТБ» системно допомагає мільйонам своїх клієнтів економити власні кошти. Вся продукція на поличках таких магазинів традиційно представлена ??за максимально доступними цінами – на 10–15% нижчими за середньоринкові. Якщо клієнт обирає акційні товари та користується бонусною програмою, то зекономти може 40% та навіть більше. При цьому якість продукції сумніву не піддається. В усіх супермаркетах найбільшої торговельної мережі, в тому числі й у нашому Ужгороді, діє програма «Гарантія свіжості». За її умовами тому, хто знайде в торговому залі не дуже якісний продукт компенсують його вартість у трикратному розмірі. Фактично до контролю лідер вітчизняного ритейлу долучив мільйони своїх клієнтів, які можуть бути найсуворішими ревізорами, оскільки купують продукти для себе та своєї сім’ї. Проте випадків такого «швидкого заробітку» вкрай мало. Завдяки складній багаторівневій системі контролю на полички «АТБ» може потрапити тільки стовідсотково якісний продукт. Це стосується й овочів з фруктами нинішнього врожаю, які в супермаркетах цієї мережі завжди сертифіковані, гарантовано свіжі та безпечні.

Світлана Моршинська

 

09 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів