На станції вторсировини в Ужгороді проводять благодійну акцію для "Барбосу"

На станції вторсировини в Ужгороді проводять благодійну акцію для "Барбосу"
3 контейнери пластику, один паперу та ще пів зі склом зібрали за минулу добу на станції вторсировини в Ужгороді. За словами керівника станції Руслана Шварца, гроші за ці відходи передадуть на потреби ужгородського притулку для тварин "Барбос".

 

Здати пластик, скло або папір на станції вторсировини можна в Ужгороді, а гроші за них віддати для потреб притулку "Барбос". Відходи приймають у будні, тут для них встановили спеціальні контейнери. Найчастіше, за словами керівника станції Руслана Шварца, здають пластик.

"Люди приходять регулярно. Тут немає такого, що якась системність: зранку, в обід чи ввечері. Хто коли має час. Якщо просто приходять, якщо невеликий об’єм – пакет чи два, то питаємо: "Ви кошти на "Барбос"?" За добу тут вже другий контейнер із пластиком пішов, пів контейнера зі склом, практично повний контейнер із папером. Тобто, там паперу майже на 300 гривень назбиралося", — розповів Руслан Шварц.

За тиждень, відколи встановили контейнери для "Барбосу", зібрали відходів на 450 гривень. За словами Руслана Шварца, на станції картон приймають за ціною 1 грн 70 копійок, книги, журнали, папери – 2 гривні, плівка – гривня, PET – 4 гривні, скло – 20 копійок за кілограм.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів