Відбулося засідання адмінкомісії Ужгородської міськради. Що обговорили?

Відбулося засідання адмінкомісії Ужгородської міськради. Що обговорили?
Дев’ять матеріалів про адміністративні правопорушення розглянули сьогодні на засіданні адмінкомісії під головуванням заступника міського голови Івана Шимона в Ужгородській міській раді.

 

Члени адмінкомісії прийняли рішення накласти штраф – 1700 грн – на продавців двох ужгородських магазинів за продаж тютюнових виробів неповнолітнім. Максимальний штраф за таке порушення – 6800 грн. Але оскільки продавці визнали провину і запевнили, що більше такого не робитимуть, на засіданні проголосували за накладання на них мінімального розміру штрафу.

Максимальні штрафи сплатять порушники, які не з’явилися сьогодні на засідання адмінкомісії: по 51 грн. – троє ужгородок, які несвоєчасно зареєстрували народження дитини, 119 грн. – ужгородець за неправдивий виклик поліції, 1360 грн. – чоловік, який розкидав сміття із контейнера. Їм постанови про накладені на них штрафи надішлють поштою. Закрили провадження у двох справах про адмінправопорушення через те, що строки притягнення до адмінвідповідальності вже минули.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів