Ювенали нагадали ужгородським продавцям про заборону продажу алкоголю та цигарок неповнолітнім

Ювенали нагадали ужгородським продавцям про заборону продажу алкоголю та цигарок неповнолітнім
Інспектори ювенальної превенції поліції Ужгорода провели акцію, присвячену пропагуванню здорового способу життя серед неповнолітніх. У крамницях поліцейські залишили спеціальні наліпки-нагадування про те, що продаж алкоголю та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років, заборонений.

 

Днями інспектори ювенальної превенції поліції Ужгорода, спільно з дільничними офіцерами поліції  проінспектували продовольчі торговельні заклади обласного центру. Заходи були спрямовані на те, щоб попередити правопорушення – продаж неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів.

Інспектор-ювенал Тетяна Варга зауважує: «Нерідко продавці нехтують віковими обмеженнями і продають алкоголь та цигарки тим, хто ще не досяг повноліття. Проте такі дії – не просто адміністративне правопорушення, адже в таких випадках школярі, не усвідомлюючи наслідків, шкодять власному здоров’ю. Разом із батьками та вчителями, ми маємо спільне завдання – пояснити про непоправну шкоду алкоголю та тютюну юнакам та дівчатам, і натомість зацікавити їх заняттям різними видами спорту, пропагувати здоровий спосіб життя».

Поліцейські нагадали продавцям про адміністративну відповідальність за порушення норм продажу та залишили в кожній відвіданій торговій точці спеціальні наліпки-нагадування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів