В Ужгороді привітали Марію Гававку – 100-літню ювілярку

В Ужгороді привітали Марію Гававку – 100-літню ювілярку
Ужгородка Марія Гававка святкує нині своє 100-річчя! Із чудовим ювілеєм її привітав секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян, передав вітання від міського голови Богдана Андріїва, побажав іменинниці міцного здоров’я, радості, щастя поруч із родиною. А вона в пані Марії велика: троє дітей, шестеро онуків, семеро правнуків і п'ятеро праправнуків.

 

Арсен Суренович подякував Марії Юріївні за багато років сумлінної праці, за мудрість та досвід, які передала своїм дітям, внукам та правнукам.

Народилася Марія Юріївна в селі Буківцьово на Великоберезнянщині, після одруження разом із чоловіком переїхала до Ужгорода. Працювала в Ужгородському радгоспі до пенсії, має 48 років трудового стажу. Зараз жінка живе із сином та його сім'єю.

Дивлячись на цю життєрадісну, привітну жінку, важко повірити, що за її плечима вже сотня прожитих літ, важкі воєнні та повоєнні роки. Зараз, у свої 100 років, почувається ювілярка добре, любить серіали та гостей, досі сама порається на городі і кухні.

З нагоди ювілею від Ужгородської міської ради Марія Гававка отримає грошову допомогу. Подарунок і від себе їй передав Арсен Мелкумян, зазначив, що місто пишається своїми довгожителями і саме на таких людей потрібно рівнятися нинішньому поколінню, вчитися у них працелюбності та мудрості.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів