В Ужгороді засідання комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту

В Ужгороді засідання комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту
Засідання комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботу автотранспорту під головуванням заступника міського голови Василя Пинзеника відбулося сьогодні у міській раді. Розглянули 19 питань, у тому числі три депутатські звернення.

 

Члени комісії погодили перекриття на час проведення урочистих святкових заходів 23-24 серпня площі Народної, частини Київської набережної та провулку від Київської набережної до вулиці Льва Толстого.

Також підтримали встановлення дорожніх знаків «Зупинка заборонена» (по обидві сторони) на пл. Шандора Петефі (від вул. Льва Толстого до ЗОШ №9). Не заперечували і щодо облаштування перед входом на територію Закарпатського окружного адміністративного суду на вулиці Загорській, 30 двох паркувальних обмежувачів (напівсфери) за умови їх облаштування за рахунок заявника. Погодили зміни в схему проїзду автобусного маршруту №38 на час проведення капітального ремонту площі Шандора Петефі – він виконуватиметься через проспект Свободи без заїзду на вулицю Швабську, площу Шандора Петефі, вулицю Льва Толстого, а також перекриття вулиці Собранецької для проведення капітального ремонту від перехрестя з вулицею Закарпатською до провулку Єгерського. Підтримали й облаштування пішохідного переходу та встановлення відповідних дорожніх знаків на вулиці Юрія Гагаріна (біля цвинтаря), за погодженням із управлінням патрульної поліції.

На зображенні може бути: 2 людини, люди сидять та у приміщенні

Тимчасово, до відкриття проїзду із вулиці Володимирської до вулиці Олександра Радищева, погодили облаштування обмежувачів руху (вертикальні стовпчики) на вул. Михайла Драгоманова – Володимирській.

Також затвердили протокол засідання робочої групи для участі у розробці проекту Плану сталої міської мобільності у межах проєкту «SUMCITYNET: міста за покращення доступності і кліматично-сталу міську мобільність» від 4 серпня 2021 року №2 – місць розташування підвищених пішохідних переходів; місць пониження тротуарів у місцях пішохідних переходів для осіб з обмеженою мобільністю; 5 місць пішохідних переходів для їх реконструкції в частині облаштування їх тактильними направляючими лініями для осіб з вадами зору; змінених місць розташування критих велопарковок та парклетів;- місць розташування інформаційних стендів.

На зображенні може бути: 3 людини, люди сидять та у приміщенні

Комісія відмовила в облаштуванні кругового руху на перехресті вулиць 8-го Березня та Тиводара Легоцького, у наданні дозволу на в’їзд до торговельної площі на площі Театральній, в облаштуванні обмежувача руху у дворі будинку №29 на вул. Іштвана Сечені та у наданні дозволу на обмеження руху на площі Олександра Пушкіна на час проведення ремонту будівлі. Також вирішила заборонити рух транспорту на вулиці Дмитра Мендєлєєва – від набережної Незалежності до вулиці Володимира Гошовського. Департамент міського господарства має облаштувати обмежувачі руху (боларди) на перехресті набережної Незалежності – вулиці Юрія Гойди. Департаменту міського господарства доручили провести комплекс заходів щодо розчистки вулиці Гвардійської для забезпечення проїзду транспорту, управлінню містобудування та архітектури – провести топогеодезичне знімання профілю цієї вулиці.

Питання відновлення дорожніх знаків про односторонній рух на вулиці Замковій відклали на виїзне засідання комісії.

Ужгородська міська рада

 

20 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів