iPhone 13 - найсучасніший айфон з максимумом технічних новинок

iPhone 13 - найсучасніший айфон з максимумом технічних новинок

 

Одним з найбільш важливих подій в світі цифрових технологій стала в 2021 році презентація iPhone 13. Відбулася вона в запланований термін, 14 вересня. У минулому році пандемія COVID-19 порушила плани компанії Apple, але їй не вдалося перешкодити підкорення ринку моделлю iPhone 12.

Рядові користувачі і міжнародні аналітики з нетерпінням чекали, що знаменитий бренд закріпить успіх, представивши моделі нового покоління. Компанія Apple запланувала на осінь нинішнього року відразу кілька презентацій для представлення своєї нової продукції. Після того, як представник компанії Apple озвучив дату презентації, вона не змінювалася.

Довгоочікувана подія відбулася

Компанія Apple провела презентацію iPhone 13 https://yellow.ua/apple/iphone/iphone-13/ , представивши лінійку смартфонів нового покоління.

Трансляція пройшла на офіційному сайті компанії в 10.00 за місцевим часом, по Києву це 20.00. Вся офіційна інформація про дату виходу iPhone 13 в Україні стала раніше - це через 10 днів після презентації, тобто 24 вересня.

Як і в минулому році, шанувальники Еппл дізналися про чотирьох нових моделях: iPhone 13, 13 mini, 13 Pro і 13 Pro Max.

вартість новинок

За попередніми даними ціна iPhone 13 близька до ціни попередньої лінійки. У різних версіях айфона 12 вона варіювалася від 699 до 1099 доларів. Ціна iPhone 13 в Україні зберігається в цих межах при покупці в авторизованих торгових точках.

Зміни в нових моделях

Моделі iPhone 13 знайшли два нових кольори - чорний матовий замість графітового попередника і бронзовий, який прийшов на зміну золотий версії. Інформацію про квіти ще до презентації розмістив в мережі Макс Вайнбах. До речі, в 2020 році він точно передбачив темно-синій iPhone 12.

iPhone 13 і його версія mini отримали обсяги вбудованої пам'яті від 128 ГБ. Компанія Apple вирішила відмовитися від бюджетних версій на 64 ГБ. iPhone 13 Pro Max і iPhone 13 Pro з'являться в продажу з об'ємом пам'яті внутрішнього сховища від 128 ГБ до 1 ТБ.

Разом з усіма версіями iPhone 13 стартує продаж смарт-годин Apple Watch 7. Правда, вони можуть стати дефіцитними до середини жовтня. Це пов'язано з проблемами оптимізацією циферблатів і впровадженням датчиків під великий екран. Компанія ці труднощі подолала і тепер виробничі потужності нарощуються і незабаром проблем з придбанням смарт-годин не буде.

Дизайн

Якщо ви очікували від презентації iPhone 13 2021 році проривних змін в дизайні, то ваші очікування не виправдалися. Змінився лише дизайн задньої камери. На більш дешевих моделях вона отримала діагональне розташування лінз, а в іншому дизайн дуже близький до iPhone 12.

дисплей

Розміри і дозвіл екранів залишилися колишніми для всіх моделей iPhone 13. Змінився тип матриці - тепер це LPTO. Таке рішення дозволило зменшити товщину пристрою і прискорити відгук.

Де можна купити

Інтернет-магазин Yellow пропонує техніку від Еппл в великому асортименті. Уже сьогодні тут можна замовити і купити в розстрочку iPhone 13 з швидкою доставкою по Україні.

 

20 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів