В Ужгородській міській раді сьогодні стартувало стажування студентів УжНУ

В Ужгородській міській раді сьогодні стартувало стажування студентів УжНУ
Нагадаємо, ще з 2018 року набір студентів на програму стажування «Перший кар'єрний крок» проводиться в межах реалізації «Меморандуму про співпрацю між ДВНЗ «Ужгородський національний університет» та Ужгородською міською радою». Цьогоріч пів сотні хлопців і дівчат виявили бажання стажуватися у підрозділах міської ради. Це – студенти юридичного факультету, факультетів історії та міжнародних відносин, суспільних наук, інформаційних технологій, туризму та міжнародних комунікацій.

 

Заступник міського голови Ужгорода Василь Гомонай привітав ініціативну молодь, розповів про досвід реалізації програми у попередні роки, побажав пізнавального стажування, успішного ознайомлення з роботою органу місцевого самоврядування.

Начальниця служби персоналу та спецроботи Олена Макара розповіла, як здійснюватиметься стажування, запросила молодь до знайомства з керівниками структурних підрозділів, де проходитимуть стажування.

Загалом стажування триватиме 3 тижні у вільний від навчання час за спеціальністю, за якою студент здобуває освіту. Якщо раніше на стажування проходили здебільшого бакалаври, то цього року зголосилися і студенти 1-2 курсів.

Також у зустрічі взяли участь проректорка УжНУ з науково-педагогічної роботи Мирослава Лендьел, директорка Центру інновацій та розвитку УжНУ Альона Алмашій, керівники структурних підрозділів Ужгородської міської ради.

 

24 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів