В Ужгороді пропонують купити великодні пряники і наблизити перемогу

В Ужгороді пропонують купити великодні пряники і наблизити перемогу

 

Про запуск нової ексклюзивної серії пряників приурочених до Паски ,  повідомив  засновник ТМ «Закарпатського пряника» Олександр Ляхін. Всі виручені кошти з продажу смаколиків підуть на покупку дрону для 68 батальйону 101 бригади. 

Як розповідає у коментарі онлайн-виданню Zaholovok.com.ua Олександр Ляхін, українці вже третій Великдень поспіль святкуватимуть в умовах війни. Тому багато хто з нас розслабився та абстрагувався, а ще є ті, які просто втомилися. Але для того, щоб ми всі не забували допомагати військовим, і була придумана та втілена в життя ця ініціатива. 

Лімітована серія пряників зі святковим великоднім зображенням  буде  доступна у продажі  вже з сьогодні, 1 березня,  у кав’ярні «Закарпатський пряник» в Ужгороді на вулиці Швабській, 26а. 

Придбавши смаколик, ви допоможете наблизити перемогу

Нагадаємо, в Ужгороді випустили серію пряників у спеціальному новому пакуванні із авторськими  зображеннями популярних міні-скульптурок. У цій лінійці –  вісім різних смаків «Закарпатських пряників» і вісім міні-скульптурок: Ференц Ліст, солдат Швейк, професор з окопу, Енді Воргол, Григорій Жаткович, граф Другет, Свободка, закохані Міклош Берчені та Крістіна Чакі. 

Фото: Олександр Ляхін 

 

04 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів