Як телефонізувати пільговиків

У п’ятницю, 4 квітня, заступник голови облдержадміністрації Віктор Лукеча провів нараду з питань телефонізації пільгових категорій громадян. Наразі в області у пільговій черзі на встановлення телефону перебуває 1436 осіб

 

У п’ятницю, 4 квітня, заступник голови облдержадміністрації Віктор Лукеча провів нараду з питань телефонізації пільгових категорій громадян. Наразі в області у пільговій черзі на встановлення телефону перебуває 1436 осіб. Серед них 516 – ветерани війни, 752 – інваліди, понад 90 – ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС. Серед основних причин затримки встановлення телефонного зв’язку цим громадянам на нараді називалися великі відстані телефонних ліній до помешкань пільговиків, відсутність вільних номерів на АТС чи навіть самих АТС в деяких населених пунктах області. Тому до участі у нараді були запрошені представники основних операторів стаціонарного, мобільного та радіозв’язку.

Віктор Лукеча запропонував їм долучитися до цієї справи. Адже оператори мобільного зв’язку надають послуги майже на всій території області. Тому в деяких випадках мобільний телефон є єдиним можливим засобом вирішення питання телефонізації пільгових категорій громадян.

В свою чергу представники компаній, що надають послуги зв’язку, пообіцяли узгодити це питання зі своїми центральними офісами та запропонувати оптимальні тарифи для ветеранів, інвалідів та ліквідаторів аварії на ЧАЕС.


Управління інформації та зв’язків

із громадськістю облдержадміністрації

 

04 квітня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів