Мера Ужгорода разом із заступниками запросили відвідати Південну Корею

Мера Ужгорода разом із заступниками запросили відвідати Південну Корею
Напередодні в рамках Дня культури Кореї в Ужгороді делегація із Південної Кореї завітала на зустріч із Ужгородським міським головою Богданом Андріївим.

 

Професор, уповноважений делегат із культурно-освітніх заходів у східно-європейському регіоні, керівник проекту World Leaders Camp-2018 в Україні О Сон Гюн розповів про низку лекцій, які він із колегами проводить у різних країнах світу для формування у молоді здорового і позитивного мислення, сьогодні зустрівся також із ужгородськими студентами.

Пан професор розповів про те, що ще якісь півстоліття тому Південна Корея була дуже бідною країною, але завдяки лідерам, об’єднанню всього народу досягла неймовірного прогресу і зараз є однією з провідних економік світу, корейські компанії з виробництва високотехнологічних продуктів є всесвітньовідомими брендами.

О Сон Гюн зазначив, що ще з дитинства, коли більшості не вистачало навіть їжі, запам’ятав Україну, бо в шкільних підручниках ішлося про те, що в цій країні вирощують чудову сільгосппродукцію. Відзначив також нинішні успіхи нашої держави на Зимових Олімпійських іграх, особливо серед паралімпійців, які проходили нещодавно в Південній Кореї.

Професор запросив Богдана Андріїва та його заступників відвідати Південну Корею. Ішлося також про те, що Ужгород може знайти в цій країні місто-побратим і налагодити з ним тісну співпрацю. О Сон Гюн та його колеги також запросили взяти участь у заходах всеукраїнського молодіжного освітньо-культурного проекту World Leaders Camp-2018, який об’єднає 2500 активних молодих людей, керівників навчальних закладів, громадських організацій та представників Республіки Корея, США, Філіппін та інших країн.

Богдан Євстафійович розповів, що кілька років тому він побував у Кореї, відзначив, що у пана професора дуже благородна місія – передавати надзвичайно цікавий досвід розвитку своєї країни, змінювати світогляд молодих людей. Також побажав усім гостям із Південної Кореї приємного перебування в Ужгороді, гарних вражень.

Джерело: Сайт Ужгородської міської ради

 

29 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів