Лісівники на Закарпатті запрошують всіх саджати дерева

Лісівники на Закарпатті запрошують всіх саджати дерева
Закономірно, кожного року приходить весна, а з нею настає час для лісокультурної кампанії, готуватися до якої всі лісові господарства розпочинають ще з минулої осені. А саме – заготовляють лісове насіння, для вирощування посадкового матеріалу, прибирають ділянки та накладають борозни. Взимку перевіряють справність інвентарю. Строки посадки дуже стислі, а всі роботи повинні бути виконані якісно, з дотриманням агротехнічних вимог. Тому до весни все повинно бути готовим до використання та працювати як годинник.

 

Весняна пора всім додає роботи. Без діла не сидить ніхто. Одні в лісових розсадниках викопують і сортують посадковий матеріал, інші на лісових площах та на землях виділених під заліснення – садять ліс. Адже цього року у планах лісгоспу висадити понад 33 га лісу.

Поруч з працівниками лісового господарства мешканці міста Берегова та району також займаються посадкою дерев, зазвичай вони обирають декоративні – для озеленення та благоустрою своїх присадибних ділянок.

Лісівники Берегівщини радо запрошують усіх охочих долучитися саджати дерева. Чим більше людей – дорослих і дітей буде залучено до посадки лісу, озеленення вулиць, парків, присадибних ділянок – тим прекраснішим буде наше місто, район, край – тим менше буде байдужих людей до природи, а значить не підніметься рука зламати деревце – бо воно ж посаджене і його руками.

Давайте озеленювати Закарпаття разом!

Контактні дані відповідального: головний лісничий Гомада Василь Іванович 0994197359 

Преса ЗОУЛМГ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів