ТВК зареєструвала список кандидатів у депутати до Ужгородської міської ради від Закарпатської обласної організації ВО «Батьківщина»

ТВК зареєструвала список кандидатів у депутати до Ужгородської міської ради від Закарпатської обласної організації ВО «Батьківщина»
Учора територіальна виборча комісія зареєструвала список кандидатів у депутати до Ужгородської міської ради від Закарпатської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Політсила висуває до міської ради 38 кандидатів. Серед них багато молодих обличь

 

Загалом, до списку політичної сили увійшли медики, освітяни, економісти, громадські діячі. Очолює список підприємець, меценат, діючий депутат Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв. За його словами, «Батьківщина» нині об’єднала справжніх професіоналів, людей, які своєю щоденною працею вже довели громадськості компетентність та дієвість.

Головний лікар КНП «Ужгородська міська центральна клінічна лікарня», депутат Закарпатської обласної ради VІІ скликання Іван Курах зазначив, що медицина – пріоритетне питання для всіх депутатів.

«Я ініціюватиму міську програму безкоштовного огляду з профілактики онкозахворювань. Реалізуючи запит на якісну медичну допомогу, лобіюватиму забезпечення сучасним медичним обладнанням комунальних закладів. Моя мета – реалізувати проєкт створення сучасного реабілітаційного центру на базі міської лікарні. Адже не секрет, що важкохворі пацієнти почасти залишаються сам-на-сам зі своїми проблемами», – уточнив Іван Ілліч.

Начальниця управління освіти Ужгородської міської ради Наталія Мухомедьянова, яка теж входить до списку політсили, додає, що в складі команди працюватиме в міській раді й надалі для розбудови системи освіти, повернення престижу педагогічної професії та реалізації програм, які сприятимуть  розкриттю творчого потенціалу обдарованої молоді.

Директор КП «Ужгородський муніципальний транспорт», депутат Ужгородської міської ради VII скликання Віталій Готра прокоментував, що для команди, яка нині йде до Ужгородської міської ради від об’єдання, ключовим є відновлення інфраструктури міста, в тому числі внутрішньоквартальних територій, дитячих майданчиків, парків та скверів. Наступне, і не менш важливе: розбудова транспортної та велоструктури, вирішення проблем із сортуванням та захороненням сміттєвих відходів.

Кандидати в депутати в у депутатів до Ужгородської міської ради від Закарпатської обласної організації ВО «Батьківщина» впевнені: волевиявлення, яке відбудеться 25 жовтня поточного року, вкотре засвідчить прихильність краян до пріоритетів європейського розвитку, демократизму та економічного благополуччя України, які ставить собі за мету політсила.  

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів