Найцікавіші новобудови Львова для інвестицій по версії VN.COM.UA

Найцікавіші новобудови Львова для інвестицій по версії VN.COM.UA

 

Львів традиційно користується популярністю серед інвесторів із невеликим і середнім бюджетом. Це місто привертає увагу різноманітністю новобудов абсолютно різного класу. Забудовники західного та центрального регіону зводять тут відразу ж декілька проектів та всі вони відповідають європейським вимогам до будівництва. Готове житло виходить не гірше польського або чеського, але водночас воно має низьку вартість. Нижче представлені новобудови Львова, які будуть цікаві потенційним інвесторам.

ЖК Riel City

Нерухомість класу комфорт будується одним із найвідоміших девелоперів Львова. Головною особливістю є висока якість будівництва та наявність корисної інфраструктури. Усі будівлі здаються в експлуатацію з комерційними об'єктами на першому поверсі. Тут відкриваються кафе, ресторани, магазини, аптеки та інша важлива інфраструктура.

Ще одним плюсом будинків від Ріел є продумана зелена територія та дитяча зона. Між новобудовами встановлюють спеціальне встаткування для занять спортом та готують прогулянкові алеї.

У продажу є квартири з однією, двома та трьома кімнатами. Житло площею від 27 квадратних метрів продається по 680 доларів за квадрат.

ЖК Гармонія

Новобудова перебуває в Шевченківському районі міста, з декількох сторін оточена зеленою зоною, а також малоповерховими будинками. Привертає увагу невисокою ціною квадрата. Купити однокімнатну квартиру тут можна всього за 18-19 тисяч доларів. Водночас є можливість придбати житло в розстрочку з невеликим першим внеском. Забудовник Місто Мрій створив усі умови для родин із дітьми та молодих інвесторів.

Житло класу економ продається в цегельному будинку, із уже готовим утепленням та засклінням. Передбачене чорнове оздоблення, міські комунікації, надійні вхідні двері. Площа квартир становить від 37 до 78 квадратних метрів.

ЖК Perfect Life

Нерухомість класу бізнес перебуває безпосередньо поруч із зеленою зоною та приватним сектором. Це ідеальне місце для молодих родин та інвесторів, які люблять активний відпочинок. Житло представлене з індивідуальним опаленням, утепленням та готовими комунікаціями. Для зберігання автомобілів підготовлений великий підземний паркінг.

Девелопер використовує монолітно-каркасну технологію та керамоблок. Новий проект прекрасно тримає тепло та не продувається холодним вітром. Навіть квартири з великою площею (до 83 квадратів) порадують оптимальним мікрокліматом. Забудовник пропонує житло за доступною ціною та передбачив розстрочку в разі сплати 30% першого внеску.

ЖК Avalon Zelena Street

Сучасний мікрорайон у жвавій частині Львова постійно обростає новими чергами. Житло класу комфорт виконується за сучасними технологіями. Фахівці використовують європейські комунікації, готують простір між сходами, монтують нові швидкісні ліфти.

На вибір представлено понад п'ять сотень квартир із відмінним плануванням. Варіанти продаються з індивідуальним опаленням у стані без оздоблення. Заздалегідь нерухомість підключена до міських мереж та підготовлена до подальшого ремонту.

ЖК Arthouse Park

Проект привертає увагу непоганими планувальними рішеннями та невисокою вартістю квадратного метра. Однокімнатні квартири площею 41-50 квадратів мають велику кухню із правильним зонуванням простору та широкий передпокій. Панорамне заскління допомагає наповнити житло світлом та зробити його ще красивішим.

Двокімнатні квартири мають від 53 до 87 квадратних метрів. Плануванням передбачено великі спальні з декількома вікнами, два санвузли, спеціальний простір для гардеробної. Варіанти в новобудові продаються в розстрочку з невеликим першим внеском, а також у кредит на вигідних умовах.

Головне правило ефективного інвестора – вкладати гроші тільки в надійне будівництво на ранньому етапі. У такому випадку вдається заощадити до 30-40% від бюджету. Іноді, вартість квадратного метра на етапі котловану та у вже готовій будівлі може різнитися на декілька порядків.

 

 

27 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів