Відома акторка Римма Зюбіна візьме участь у театральному фестивалі в Ужгороді

Відома акторка Римма Зюбіна візьме участь у театральному фестивалі в Ужгороді
Уродженка Ужгорода, відома акторка Римма Зюбіна під час новорічних свят приїхала на свою малу батьківщину. 2 січня її мамі виповнилося 79 років.

 

Як розповіла єдина закарпатська кінозірка, 2017 рік був для неї вдалим. Вона відвідала 12 країн з презентаціями фільмів «Гніздо горлиці» та «Межа». Отримала приз за кращу жіночу роль на кінофестивалі в Болгарії та національну кінопремію «Золота Дзига» 2017 в номінації найкраща акторка року (обидві за роль Дарини у фільмі «Гніздо горлиці»).

25-26 січня акторка зіграє у прем’єрі вистави «Веселий дух» Луганського академічного обласного українського музично-драматичного театру у Сєвєродонецьку, де бере участь як волонтерка. У середині березня очікується прем’єра молодіжної вистави з її участю у київському театрі «Актор». У квітні у Київському академічному Молодому театрі починається робота над виставою «Це все вона» про складні стосунки хлопчика-підлітка і мами, де вона зіграє головну роль.

Відома ужгородка виявила бажання взяти участь у другому театральному фестивалі камерної сцени «Під цвітом сакури», який проводить Закарпатський муздрамтеатр. Тому цілком імовірно, що земляки зможуть побачити відому артистку і на рідній сцені у другій половині квітня.

Окрім того, Римма Зюбіна веде авторську програму про дітей сиріт на телеканалі «UА TV», який здійснює мовлення на інші країни різними мовами.

uzhgorod.net.ua

 

08 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів