Своя земля і смаки Перечинщини: сир витриманий у вині, з чаєм, липовий і навіть трояндовий (ВІДЕО)

Дев'ята програма проекту "Своя земля" на Закарпатті розповідає про смаки Перечинщини.
Чим там можна поласувати - все це у відео:
Тиса 1
Дивіться також: Своя земля: на Ужгородщині за один сезон село виготовляє близько 200 тонн паприки
Своя земля: як живе свалявська Поляна завдяки мінеральній воді
Своя земля: чи є комерційне майбутнє у верховинської вовни на Міжгірщині
Своя земля: історія створення славнозвісної Селиської сироварні
Своя земля: як "Ужгородська регата" привертає увагу до обміління річки Уж
Своя земля. Як працює соціальне підприємництво у с.Невицьке на Ужгородщині
Скарб, який потрібно використати: сучасна історія Чинадіївського замку
Своя земля: Село десяти музеїв – Колочава
До теми
- На Закарпатті на усиновлення чекають 529 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування
- Для поранених військових влаштували екскурсію у перечинську сироварню
- Особливий заклад: як на Закарпатті за час війни перетворили дитбудинок в унікальний Центр реабілітації дітей
- Брендування сиру та нестача робітників: на Закарпатті пройшов четвертий з’їзд сироварів
- Закарпатців попереджають про небезпечні сири з Франції
- На Перечинщині старий рефрижератор перетворили на мобільну лазню для військових (ВІДЕО)
- Айвовий сир виробляє бренд “Нижня фійовка” в Ужгороді
- Закарпатські волонтери проводять акцію напередодні різдвяно-новорічних свят: збирають подарунки для сиротинців
- Волонтери вивезли понад 7 тонн сміття з берегів Вільшанського водосховища
- На горі Гурка розгорнули 100-метровий прапор України
- Прегарні Пригари: як одна родина робить дива для переселенців у Нижньому Селищі
- Понад сотню дітей щодня відвідують літній простір “Спільно Кемп в Ужгороді”
- Ужгородка Ольга Кобрин готує для військових сироп з бузини (ФОТО, ВІДЕО)
- Харківська компанія з перероблення вторинної сировини переїхала на Закарпаття
- У Берегові встановили нові сирени ППО
- Технологія та секрети: як на Закарпатті виготовляють сир
- Лозоплетіння, ткацтво та сироваріння: Як у Закарпатті зберігають місцеві ремесла (ВІДЕО)
- Жовтий, червоний, зелений, синій, чорний: як різнокольоровий та насичений різними смаками сир готують на Закарпатті
- 507 кілограмів вторсировини за день: в Ужгороді збирають відходи на екобусі
- Камамбер з молока карпатської корівки: на Тячівщині виготовляють крафтові сири
До цієї новини немає коментарів