Випускники проєкту «Норвегія-Україна» отримали грошові винагороди за найкращі бізнес-ідеї

Випускники проєкту «Норвегія-Україна» отримали грошові винагороди за найкращі бізнес-ідеї
Фінансові премії в розмірі сумарно 35 000 грн. отримали переможці конкурсу бізнес-ідей курсів соціальної адаптації та професійної перепідготовки ветеранів, військових запасу та членів їх родин проєкту «Норвегія – Україна». Найкращих визначила  Закарпатська Туристична Організація, а нагороди вручив керівник проєкту, професор УжНУ Федір Шандор.

 

Загалом через проєкт соціальної адаптації і реабілітації пройшли уже 240 закарпатців, більшість з яких впроваджують отримані знання в практику.

«Дуже класна інформація, потужна, у нас кожен день виникає мільйон ідей, головне ці  навчитись перетворювати в проекти, а проекти реалізовувати», – автор проєкту “Вирощування екологічно чистої ягоди жимолості” Томаш Лелекач.

Сьогодні усі ці дорослі люди – випускники. Для них завершилась одна дорога і відкрились десятки інших. 

У мене проект був соціальний, допомагати другим людям соціальним групам, я дуже вдячна, я його  писала за 3 дні до закінчення проекту, ночами не спала, я дуже вражена, дякуючи вам усім і вам Федір Федорович дуже вдячна, ну з нового року будемо починати працювати, Федор Федорович дав старт», – авторка проєкту “Нове життя – старим речам” Віра Лопатчак.

Старт для розвороту свого життя з військового в цивільне цього року отримали 40 закарпатців. Усі вони вчились в Ужгородському національному університеті на курсахсоціальної адаптації та професійної перепідготовки ветеранів.??????

 

Pro Zahid

 

22 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів