В УжНУ оновили і розширили стоматологічний факультет (фото)

На стоматологічному факультеті УжНУ новосілля

 

Клінічну базу факультету вдалося суттєво збільшити лише за три місяці

Саме стільки часу знадобилося для того, щоб проект добудови на загальну площу 220 кв.м. перетворився на реальні аудиторії, в яких можна лікувати хворих та навчати молоде покоління стоматологів. 

За словами декана факультету, професора Євгена Костенка, завдяки новобудові кожна з кафедр отримала по одному новому приміщенню та вдалося суттєво збільшити хірургічний корпус, що нині складається з п’яти установок.

«У на з’явилися спеціалізовані кабінети дитячої та терапевтичної стоматології, для кафедри ортопедичної стоматології. Кожен має по 26 кв. м. на дві установки, що відповідно усім санітарним нормам, - каже Євген Костенко. - Загалом даний корпус мав на меті поєднати як клінічний так і навчальний процес на факультеті, а також врахувати збільшення ліцензійного обсягу. Цього літа ми збільшили ліцензію, зокрема до факультету приєдналися й 40 студентів-іноземців. Відповідно, нам не вистачала клінічних баз і ми у короткі строки змогли розширити їх на ту кількість, яка необхідна для нового обсягу ліцензії. Але це ще не кінець, ми вже працюємо над проектом реконструкції третього поверху будівлі, де будуть теоретичні кабінети, лекційна аудиторія та фантомні класи для кожної кафедри».

Karpatnews.in.ua

 

11 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів