Студенти-угорці на День першокурсника влаштували справжній бал

Вечори першокурсників на гуманітарно-природничому факультеті з угорською мовою навчання вже кілька років мають танцювальну традицію. Молодь спеціально до цього свята навчається вальсу. Також студенти обирають кращу пару вечора, якій надають титул «Міс і містер балу».

 

Цьогоріч класичний бал факультетська молодь провела у клубі «Фантом». «Міс і містером балу» стали першокурсники Олександра Чопак та Стефан Іваник.

З-поміж першокурсників п’яти спеціальностей до організації програми найбільше долучилися студенти спеціальності «Історія». Спеціально до вечора першокурсника вони вивчили і презентували окремий танець.

Навчала своїх колег першокурсниця Вікторія Боднар, яка виконала ще й сольний танець під час балу. Вікторія займається танцями 12 років, тому каже, що навчити своїх однокурсників їй було нескладно.

«Ми розуміємо одне одного, також мені допомагав однокурсник Марк Кертіс. Він займається сучасними танцями. Вважаю дуже доброю традицією те, що наш факультет танцює вальс на вечорі першокурсника. В інших підрозділах такого зазвичай немає», – розповіла дівчина.

Студентці Діані Бенці найбільше сподобався вихід короля і королеви під час балу. Загалом свято вдалося, каже дівчина, яка брала безпосередню участь у танцювальних номерах.

Одяг, танець, хореографія були організовані на історичну тематику, оскільки проводили вечір студенти відповідної спеціальності. І хоч підготовка потребувала чималих зусиль, результат того вартував, адже молодь організувала справжній студентський бал, прийнявши у свій колектив першокурсників.

Наталія Каралкіна

 

20 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів