В УжНУ обрали найспортивнішу пару (фото)

Молодь одягнена у спортивні костюми, напоготові м’ячі та медалі... Ні, ми не змаганнях, а в залі «Ювентусу», де свій День першокурсника святкує факультет здоров’я людини.

 

Серед почесних членів журі – голова профспілки студентів УжНУ Ростислав Головчанський, депутат міської ради Віктор Щадей, II віце-міс УжНУ 2010 року  Лена Дьолог, переможець конкурсу краси «Міс і містер Євро-2012» Денис Чокнадій, директор спортивної дитячо-юнацької футбольної школи олімпійського резерву Вадим Дьордь, заступник начальника управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Олег Муртазін, представник Закарпатського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Юрій Захаров.

Із вітальним словом на сцену вийшла декан факультету Олена Дуло, яка привітала всіх зі святом, наголосила, що першокурсники дуже важливі для факультетської родини: їх люблять, на них чекають і всіляко допомагатимуть.

Ведучі винесли на сцену чудовий букет квітів і разом з усіма присутніми поздоровили пані Олену днем народження, який вона відсвяткувала 12 листопада.

Завітав на вечір і в. о. проректора з науково-педагогічної та виховної роботи Федір Шандор: долучився до вітань, подякував факультету за спортивні заслуги, завдяки яким наш університет займає гідне рейтингове місце серед інших вишів України.

Відтак захід було офіційно відкрито, і на сцену поспішили головні дійові особи вечора – мужні містери та граційні міс – з першим виходом «Представлення» у спортивних костюмах. Допоки конкурсанти готувалися до наступного виходу, до уваги аудиторії представили відеоролик про факультет здоров’я людини.

Студентка I курсу Марина Конопльова декламувала авторський вірш «Життя ФЗЛ», який розвеселив публіку, доводячи, що першачки вже встигли освоїтися на факультеті.

Продемонстрували відеопривітання аж з Івано-Франківська від заслуженої артистки України Ірини Шабан і директора модельного агентства «MARYSIA Model Management» Марисі Томошевської. Відтак ведучі оголосили про збір коштів, які підуть на допомогу бійцям у зоні АТО, й передали скриньку поміж ряди. У залі в цей час лунав новий гіт – пісня Ірини Шабан «Герої не вмирають».

Тим часом на сцені з’явилися конкурсанти з другим виходом – «народним». Військові форми додали юнакам мужності, а вишиванки та кольорові стрічки дівчат – особливого шарму.

Студентка I курсу Іванна Дорунда виконала зворушливу пісню «Мальви».  Всеволод Косило, студент V курсу, виступив з оригінальним і незвичним танцем «А чи втрачали ви крила?». З гімнастичними номерами виступили третьокурсниця Марія Мединська та першокурсниця Ніна Безштанько.

Сюрпризом для всім присутніх стала хореографічна постановка у виконанні конкурсантів під керівництвом педагога студії сучасного танцю «БЛІЦ» Галини Михайлової.

Сидіти на парах чи не сидіти регулярно, не з’їдати більше одного хот-догу за перерву, не робити розумного вигляду, бо це образить викладача, навчитися вчасно й непомітно викидати шпаргалки і найголовніше – розповідати всім і всюди, як прекрасно навчатися на факультеті здоров’я людини, присягали зі сцени першокурсники.

Останнім виходом вишуканих леді та кавалерів став «вечірній», який допоміг глядачам подумки перенестися на світський бал. Прекрасні міс у чудових сукнях та їхні кавалери у шикарних костюмах легко та граційно дефілювали по сцені.

Поки члени журі прямували до таємної кімнати для підбиття підсумків і визначення переможців, присутніх розважали фіналісти Закарпатської ліги КВН команда «В комі», ліричну пісню виконали другокурсники Павло Лидко й Олександр Дорогін, ще раз презентували відеоролик про факультет.

Усі конкурсанти були удостоєні певного титулу, проте лідером серед усіх за кількістю стрічок стала пара під номером 8 – Марина Перебзяк і Микола Бородачов. Вони й вибороли звання «Міс і містер ФЗЛ ’ 2014».

Святкування продовжилося в одному з нічних клубів міста.

Оксана Пітра

для Медіацентру УжНУ

 

14 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів