В УжНУ розвивають спортивну молодь

В УжНУ відкрили боксерську залу

 

"БОКС розвиває особистість – ми розвиваємо БОКС!" – з таким гаслом розпочали своє перше тренування в новій боксерській залі вихованці Ужгородської федерації боксу.

Як повідомив віце-президент федерації боксу Ігор Малько, ідея створення нової спеціалізованої тренувальної бази з боксу належить очільникам Ужгородського національного університету та Федерації боксу обласного центру – Володимиру Смоланці та Степану Молнару. Занедбані, завалені кількадесятирічним брухтом приміщення цокольного поверху колишнього економічного факультету, а нині ректорату УжНУ, завдяки спільним зусиллям набули нового – спортивного – дихання.

З початку цьогорічного літа взялися за розчищення приміщення, його гідроізоляцію, відновлення мереж водовідведення та ремонту. Народжували новий об'єкт спортивної інфраструктури області, як кажуть, усім миром. І хай до кого зверталися представники федерації по підтримку – усюди знаходили порозуміння. 

Після кількох місяців кропіткої роботи керівництво федерації взялося за вирішення наступного завдання – обладнання зали. І ось нарешті необхідний мінімум для тренувань забезпечено.

Медіацентр УжНУ

 

27 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів