Яка доля гуртожитків УжНУ?

Чи вирішать проблеми гуртожитку УжНУ

 

Ректор Ужгородського національного університету Володимир Смоланка разом з проректорами Олександром Сливкою, Дмитром Соймою та Іваном Королем з радістю погодились зустрітися із студентами у читацькому залі гуртожитку №4, метою якої стали незрозумілі питання для студентів щодо проживання в гуртожитку.

Спочатку обговорювали питання про підвищення плати за гуртожиток.

Причинами цього стали, як пояснює Дмитро Юрійович, значне зростання цін на воду та газ. Також постало питання про економніше використання води. У зв’язку з цим керівництво проведе експеримент: з лічильників будуть зніматися дані (за 2 місяці) для порівняння.

Йшлося також про закупівлю матеріалу на ремонт гуртожитку. На ці цілі передбачено кошти у сумі 42 тисячі гривень. Після закінчення першого семестру проводитимуться відповідні ремонтні робити двох стояків (це близько 48 кімнат).

Як зазначалося, основним питання є спорудження баскетбольного та волейбольного майданчиків на території гуртожитку №4, які обіцяють зробити цього року.

За численними проханнями протягом місяця буде облаштований тренажерний зал для дівчат. Офіційне відкриття якого планують провести 10 листопада 2014 року.

Володимир Іванович повідомив, що проводитиметься ремонт даху над аудиторіями В1, В2 та М1, М2 головного корпусу УжНУ, та ремонт даху хімічного факультету. Наразі проводиться ремонт математичного факультету.

Галина Дзьобак, студентка 1 курсу,

відділення журналістики УжНУ

 

27 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів