Пам'ятка випускникам закарпатських шкіл: що потрібно мати при собі на ЗНО

Пам'ятка випускникам закарпатських шкіл: що потрібно мати при собі на ЗНО
Цьогорічне зовнішнє незалежне оцінювання в окрузі міста Ужгорода складатимуть понад 2 700 випускників. Результати зовнішнього незалежного оцінювання зараховуватимуться і як державна підсумкова атестація.

 

У місті працюватимуть 12 пунктів проведення ЗНО, з яких три нові (СЗОШ№2, СШ№3, ЗОШ№10) було відкрито внаслідок збільшення кількості випускників. Залучено біля 600 працівників персоналу, які пройшли навчання і склали іспит.

Основна сесія ЗНО відбуватиметься з 21 травня по 13 червня. Оцінювання буде проведено з 11 навчальних дисциплін.

· 21 травня – математика

· 23 травня – українська мова та література

· 27 травня – іспанська, німецька, французька мови

· 28 травня – англійська мова

· 30 травня – фізика

· 4 червня – історія України

· 6 червня – біологія

· 11 червня – географія

· 13 червня – хімія

Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 25 червня 2019 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики, української мови і літератури та фізики буде оголошено до 14 червня, з іноземних мов та біології — до 20 червня, з історії України, географії, хімії — до 25 червня.

На пункт ЗНО учень повинен прибути з документом, що посвідчує особу, оригіналом сертифіката та запрошенням, яке повинен заздалегідь роздрукувати зі своєї персональної сторінки, а також із ручками із насиченою чорною пастою. Запуск учнів до місць проведення тестування відбуватиметься із 10.15 до 10.50. Мати при собі або на своєму робочому місці засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, а також окремі елементи, які можуть бути складовими частинами відповідних технічних засобів чи пристроїв, друковані або рукописні матеріали, інші засоби, предмети, прилади, що не передбачені процедурою проходження зовнішнього незалежного оцінювання, заборонено, інформує управління освіти Ужгородської міської ради та бажає успіхів усім учасникам ЗНО.

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради

 

17 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів